Vilniuje vyks Foursquare savaitė

Kitą savaitę Vilniuje ir visoje Lietuvoje prasideda „Foursquare savaitė“. Akcijos pradžioje, kaip ir kasmet, žymima balandžio 16 diena, kurią visas pasaulis švenčia tarptautinę Foursquare dieną – inicijuojamos masinės akcijos bei kiti įvairūs renginiai, į kuriuos įsijungia Foursquare socialiniame tinkle užsiregistravę objektai – kavinės, barai, restoranai, parduotuvės, teatrai, muziejai, meno galerijos ir kitos miestiečių bei miesto svečių pamėgtos lokacijos.

Populiarinant Foursquare Lietuvoje, 2011 metais, tarptautinės Foursquare dienos proga (angl. „four“ - keturi, „square“ - kvadratas, taigi keturi kvadratu – 16), pirmą kartą inicijuota akcija Vilniuje iš vienos dienos virto į visą savaitę trunkantį nuolaidų, akcijų bei premijų lietų. Specialius pasiūlymus savo telefonuose peržiūrėjo daugiau nei 590 vartotojų, specialiais pasiūlymais pasinaudojo daugiau kaip 80 vartotojų. Šiuo metu Foursquare besinaudojančių skaičius pasiekė daugiau kaip 2000 vartotojų ir jis nuolatos auga. Lietuvą vis labiau užkariaujant Foursquare geo-socialiniam tinklui, šiais metais rengiama jau trečioji „Foursquare savaitė“ Vilniuje ir visoje Lietuvoje vyks balandžio 15 – 21 dienomis.

Naudotis Foursquare paprasta - tereikia susikurti vartotojo paskyrą ir į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti nemokamą programėlę. Tuomet belieka pasinerti į žaidimą: susikviesti draugus, lankant įvairias vietas jose „atsižymėti“ („check in“), kai kur gauti premijų, nuolaidų.

Foursquare - „Ar tai, ką tu matai kasdien pažįsti?“

Vilniaus turizmo informacijos centras Foursquare savaitės metu savo lankytojus šį kartą pasitiks ne tik su šypsena veide, tačiau ir su kiekvieną kartą apsilankius atrakinamu specialiu pasiūlymu. Puikus patarėjas turiningam laikui sostinėje vilniečius bei miesto svečius žada pradžiuginti kompaktiniais diskais „10 paslapčių, kaip atrasti Vilnių“ bei miesto suvenyrais vien tik už paspaudimą „Check-in“.

Visos Foursquare savaitės metu, Vilniečiams ir miesto svečiams bus siūloma ir išskirtinė galimybė pasinaudoti virtualiu Vilniaus miesto žemėlapiu. Moderniu gidu tapsiantis Vilniaus turizmo informacijos centro kuruojamas Foursquare puslapis - https://foursquare.com/explorevilnius, atskleis neatrastas Vilniaus vietas ir pasakos jų nepaprastas istorijas kiekvienam Vilniaus miesto atradėjui.

Specialių pasiūlymų skaičius nuolatos auga

Visas premijas siūlančias vietas savo mieste jau dabar galima rasti pažymėtas Foursquare savaitės žemėlapyje, taip pat ir akcijos puslapyje – http://facebook.com/FoursquareSavaite bei programėlėje telefone ir interneto svetainėje veikiančioje atradėjo skiltyje (angl. Explore). Specialių pasiūlymų skaičius bei premijas ir įvairias nuolaidas siūlančių vietų mieste skaičius nuolatos auga. Visą Foursquare savaitės dalyvių sąrašą planuojama paskelbti tarptautinę Foursquare dieną - balandžio 16-ąją.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 19.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
2024. gada vasarā Latvija pirmo reizi uzņems FIA pasaules rallija čempionāta posmu. Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39741182sec.