Reklaminė Lietuvos kampanija tikslinėse turizmo rinkose: nuo autobusų iki maratono

„Lietuvoje ilsėkis ir mėgaukis!”: paplūdimio atletika, naktinė klubinė gimnastika, sinchroninis SPA; „Išbandyk visas poilsio rūšis Lietuvoje“: ekskursijų maratoną, vandens baletą SPA, žolės riedulį miške, nacionalinių skonių turnyrą... Tokius ir panašius šūkius šiuo metu lenkai, vokiečiai ir rusai randa vietos spaudoje, mato važiuodami viešajame transporte, lankydamiesi kine ar praeidami lauko reklamas miestuose. Tai – pirmą kartą vykdomos reklaminės Lietuvos kampanijos svarbiausiose atvykstamojo turizmo rinkose Rusijoje, Vokietijoje ir Lenkijoje dalis.

„Lietuvos kaip turistinės šalies, patrauklios atostogoms, anksčiau tokiais būdais nereklamavome. Kai kuriuose miestuose reklaminė Lietuvos kampanija vykdoma jau nuo balandžio mėnesio, todėl galime užtikrintai pateikti vertinimus, kad projektas tikrai pasiteisino ir bus tęsiamas iki rudens mėnesio, o paskui – prieš kitą turistinį sezoną. Lietuvos turizmo atstovybių užsienyje nuomone, ypač efektyvi yra šalies lauko reklama“, - teigia Valstybinio turizmo departamento direktorė dr. Raimonda Balnienė.

Lenkijoje reklaminė Lietuvos kampanija buvo vykdoma Olštyne, Balstogėje bei Varšuvoje ir apėmė lauko reklamą stotelėse, vitrinose, ant autobusų, taip pat reklamą internete, viešajame transporte ir spaudoje (dienraščiuose „Newsweek Polska“, „Gazeta Wyborcza“, „Gazeta Olsztynska“ ir kt. pasirodė pavasarį). Pasitelktas ir sporto renginio rėmimas - balandžio 27 d. Varšuvoje vykusio bėgimo „Skandia Maraton Langteam“ vienos rungties nugalėtojui įsteigtas specialus VTD prizas – savaitgalis Druskininkuose.

Vokietijos sostinėje Berlyne bei Hamburge ir Frankfurte miestiečiams Lietuva buvo irgi reklamuojama pasitelkiant vietos spaudą („Berliner Zeitung“, „Berliner Kurier“, „Hamburger Abendblatt“ ir kt.), lauko reklamą stotelėse ir vitrinose, reklamą viešajame transporte bei internete. Beveik mėnesį reklaminė Lietuvos sklaida buvo vykdoma ir Hamburgo oro uoste.

Šią vasarą ir rudenį į Lietuvą bus viliojami kine apsilankę Maskvos ir Sankt Peterburgo gyventojai – prieš filmą didžiuosiuose ekranuose bus sukami atraktyvūs klipai apie šalį. Taip pat reklaminė medžiaga nuo šiandien pradedama publikuoti laikraščiuose „Argumenty i Fakty“ ir „Komsomolskaja Pravda“, ji bus papildyta lauko reklama ir reklama internete. Rugpjūčio mėnesį planuojamas Lietuvos savaitės renginys viename iš Maskvos prekybos centrų.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49763894sec.