Maskviečius sugraudino loterijoje laimėti kvietimai į Lietuvą

Piešimas smėliu, diskžokėjaus muzika, gintaro masažas, dizainerio konsultacijos... Tokiais netradiciniais būdais paskutinį rugsėjo savaitgalį viename iš didžiausių Maskvos prekybos centrų „MEGA Khimky“ Rusijos sostinės gyventojai ir miesto svečiai buvo kviečiami susipažinti su Lietuvos turizmo galimybėmis.

„Atvykstančių rusų turistų srautų augimas fiksuojamas kelerius metus. Sankt Peterburgo gyventojai jau atrado Lietuvą kaip patrauklią kelionės kryptį, o dabar siekiame sudominti maskviečius. Ši auditorija – išrankesnė ir reiklesnė, tad atraktyviu formatu labiausiai akcentavome SPA, Lietuvos pajūrį, naktinį gyvenimą ir apsipirkimo galimybes Lietuvoje“, - teigia Valstybinio turizmo departamento direktoriaus pavaduotojas Juozas Raguckas.

Pasak jo, pirmas tokio pobūdžio renginys pasiteisino – jį aplankė apie 30 tūkst. maskviečių.

Atostogauti Lietuvos pajūryje rusai buvo kviečiami piešiant lietuvišku smėliu. Vaizdo projekcijoje lankytojai ne tik turėjo galimybę stebėti menininkės Jurgitos Minderytės pasirodymus, tačiau ir patys mokėsi piešti šiuo netradiciniu būdu.

SPA paslaugos Lietuvoje buvo pristatytos per gintarą – renginio dalyviai prekybos centre galėjo išbandyti veido masažą su gintaru ar patys masažuotis rankas iš Lietuvos atvežtu gintaru. Itin didelio susidomėjimo sulaukusioje stendo dalyje maskviečiai sužinojo, kad šiuo metu Lietuva – vienintelė pasaulyje šalis, kurioje taikoma gintaro terapija, t.y. gydomosios ir sveikatinimo procedūros. Gintaro masažo meistrų iš Lietuvos paslaugomis pasinaudojo daugiau nei pusšimtis maskviečių.

Naujausios kolekcijos drabužius į Maskvą atvežęs mados namų „Cantas“ dizaineris Egidijus Sidaras asmeniškai bendravo su išskirtinumą ir prabangą vertinančiais rusais, konsultavo, kur Lietuvoje įsigyti originalių ir kokybiškų vienetinių drabužių.

Viso renginio metu skambėjo aktyvų naktinį gyvenimą reprezentuojanti Lietuvos kūrėjų muzika. Be to, vyko loterija – maskviečiai galėjo laimėti įvairių prizų nuo apgyvendinimo kambaryje su vaizdu į Baltijos jūrą, apsilankymo pramogų parkuose iki buriavimo pamokų Trakuose. Kai kurie laimingieji neslėpė džiaugsmo ašarų.

Valstybinio turizmo departamento renginys Maskvoje buvo organizuojamas kaip viena iš šiuo metu vykdomos Lietuvos reklamos kampanijos Rusijoje dalių. Renginys vainikavo vasarą vykusią spaudos, lauko, kino ir interneto kampaniją Maskvoje.

2012 m. Rusija buvo antra pagal dydį Lietuvos atvykstamojo turizmo rinka (328,4 tūkst. turistų kelionių). 2013 m. I pusmetį Rusija ir toliau pirmavo pagal užsienio turistų skaičių, apsistojusių Lietuvos apgyvendinimo įstaigose- sulaukta net 111,6 tūkst. svečių iš Rusijos arba 24 proc. daugiau palyginus su tuo pačiu laikotarpiu pernai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.04.2024 - 04.05.2024 Izpēdo Dienvidkurzemi Liepājas reģiona TIB
“Izpēdo Dienvidkurzemi” ir aizraujošs pārgājienu seriāls, kas piedāvā neaizmirstamu piedzīvojumu un brīnišķīgu laika pavadīšanu svaigā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50695586sec.