Artėjant vasarai, «Tez Tour» stiprina kelionių vadovų komandą

Iš anksto atostogas planuoja ne tik poilsiautojai. Kad poilsis būtų kokybiškas, o pažintinės kelionės vyktų sklandžiai, tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour“ jau dabar intensyviai ruošiasi vasaros sezonui. Įspūdžiai iš kelionių po svečias šalis, o dažnai – ir jų metu patiriamas komfortas liūto dalimi priklauso nuo kelionių vadovo. Poilsiautojų aptarnavimo kokybe nuolat besirūpinantis bei į ją investuojantis tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour“ skelbia kelionių vadovų bei jų asistentų atranką. Ir tuo pačiu primena pagrindinį kriterijų, kurį atitinkantis kelionių vadovas gali vaikščioti aukštai iškelta galva ir pretenduoti į geriausias šiemet „Tez Tour“ siūlomas darbo vietas Bulgarijos, Kipro ir Turkijos kurortuose.

„Koks kelionių vadovas yra geras? Pagrindinis dalykas: negali tiesiog dirbti kelionių vadovu – turi juo būti 24 valandas per parą. O geriausias kelionių vadovas yra tas, kuris šį darbą dirba iš pašaukimo“, - sakė Ričardas Nosevičius, UAB „Tez Tour“ klientų aptarnavimo skyriaus vadovas.

Šiuo metu vyksta „Tez Tour“ konkursas 30 darbo vietų užimti. Ieškoma 15-os jau patyrusių kelionių vadovų ir 15-os turizmo sektoriuje studijuojančių studentų-praktikantų. Užpildytų elektroninių anketų, kurias galima rasti svetainėje www.tez-tour.lt, laukiama iki sausio 24 dienos. Atrinktieji kandidatai bus kviečiami į pokalbius, kuriuose dalyvaus ir „Tez Tour“ partneriai iš Turkijos.

„Formuodami naują kelionės vadovų komandą, ieškome geriausių, ambicingiausių žmonių, todėl bendradarbiaujame su devyniomis šalies mokymo įstaigomis, ruošiančiomis turizmo sektoriaus specialistus, taip pat Lietuvos turizmo asociacija, - sakė R.Nosevičius. – Mums reikalingi ir patirties jau turintys kelionių vadovai, ir apie šią specialybę dar tik svajojantys, todėl turizmo sektoriaus studentus kviečiu pasinaudoti galimybe dalyvauti mūsų kelionių vadovų asistentų atrankoje ir susipažinti su savo svajonių profesija iš arti. Juk kelionių vadovo darbas – ne tik sudėtingas, bet ir įdomus, suteikiantis galimybę keliauti po svečias šalis ar net keletą mėnesių per metus gyventi geriausiuose užsienio kurortuose“.

„Siekdama gerinti verslo sąlygas, Lietuvos turizmo asociacija pažymi teikiamų paslaugų kokybės svarbą. Džiugu, kad verslininkai į kokybę nuolat investuoja. Siekdama sumažinti verslo sąnaudas žmogiškiesiems ištekliams, t. y. profesiniam kelionių vadovų tobulėjimui, asociacija kasmet rengia gidų kursus. Šių metų būsimųjų gidų laida turi puikią galimybę įsilieti į turizmo darbo rinką, tarptautinio kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ komandoje dirbdami kelionių vadovais. Sieksime plėsti neformalųjį profesinį suaugusių švietimą tam, kad teikiamos turizmo paslaugos maksimaliai priartėtų prie turistų lūkesčių“, - sakė Lietuvos turizmo asociacijos prezidentė Danutė Mažeikaitė.

Daug metų į kokybiškas darbuotojų atrankas investuojančio kelionių organizatoriaus „Tez Tour“ atstovas R.Nosevičius pastebi, jog labai svarbu ne tik teisingai atsirinkti žmones, bet ir pasirūpinti jų paruošimu, jei kelionių vadovai patyrę, nuolat kelti jų kvalifikaciją. Atrinktieji kandidatai išeis kelionių vadovų parengimo / kvalifikacijos kėlimo kursus.

„Turizmo sektoriuje, kaip ir kitose aptarnavimo srityse, kelionės vadovas yra vienas svarbiausių darbuotojų. Norime, kad mūsų turistus lydėtų tik geriausi kelionių vadovai, todėl nuolat investuojame į mokymus“, - kalbėjo R.Nosevičius.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.29963207sec.