Lietuva gali didžiuotis aukštu viešbučių lygiu

Vilniaus Senamiestyje esantis ir veikiantis jau beveik 20 metų viešbutis „Mabre Residence Hotel“ yra vienas iš pirmųjų Lietuvoje, kuris įvertintas 4 plius žvaigždutėmis.

Kaip teigia viešbučio bendraturtė Rasa Martens, šiuo metu „žvaigždutės“ suteikiamos vadovaujantis bendra Europos Sąjungos vertinimo sistema.

„Apie komisijos sprendimą sužinojome labai neseniai. Jis visam kolektyvui yra be galo džiugus. Beje, mums tai - tarsi įpareigojimas ir toliau gerinti savo paslaugų kokybę. Esu įsitikinusi, kad viešbutį išskirtiniu daro tiek interjeras, tiek technikos naujovės, tiek darbuotojų paslaugumas, jų kompetencija ir profesionalumas“, - teigė R. Martens.

Ji sako, kad labai daug dėmesio ir jėgų reikia norint atnaujinti viešbutį, - „ Nuolat atnaujindami viešbutį, lygiagrečiai kuriame naujas paslaugas, tobuliname jau esamas ir stengiamės patenkinti svečių lūkesčius. Papildomai investavome į savo svečių komforto sąlygas kambariuose ir į saugumo užtikrinimą“, - pabrėžė viešbučio bendraturtė.

Komisijos sprendimo ir įvertinimo data: 2014 02 19 Viešbutis „Mabre Residence Hotel“ savo veiklą pradėjo kaip vienas iš pirmųjų privačių viešbučių nepriklausomybę atkūrusioje Lietuvoje. Viešbutis 2013 metais tapo konkurso „Vilniaus svetingumas“ nugalėtoju „Svetingiausias Vilniaus vidutinio dydžio viešbutis“, taip pat dėl puikaus teritorijos tvarkymo apdovanotas Vilniaus savivaldybės diplomu.

Viešbutyje yra 40 kambarių, 100 vietų restoranas „Steakhouse „Hazienda“, 60 vietų konferencijų salė, grožio centras.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43985796sec.