Milžiniškų vabzdžių parkas šalia Palangos

Netoli Palangos, HBH poilsio ir pramogų komplekse, liepos 5 d. vėl atidaromas edukacinis pramoginis parkas „Vabzdžių slėnis“. Tai pirmasis toks parkas Lietuvoje, kuriame galite pamatyti tūkstančius kartų padidintus vabzdžius, susipažinti su jų savybėmis, gyvenimo būdu, pažiūrėti edukacinius filmus ar stebėti judančius jų maketus.

Nuostabiame gamtos kampelyje, po atviru dangumi įrengtas parkas nustebins net tik vaikučius, bet ir suaugusius. Parko lankytojai galės pamatyti bei iš arti apžiūrėti profesionaliai parengtas vabzdžių kolekcijas iš Lietuvos ir kitų pasaulio šalių, milžiniškus judančius jų maketus.

Parkas - ne tik pramoginis, bet ir edukacinis. „Boružėlės namelyje“ bus rodomi dokumentiniai filmai apie vabzdžių gyvenimą, o patiems mažiausiems - animaciniai edukaciniai filmukai.

Parko lankytojus džiugins net 32 milžiniški vabzdžių eksponatai, kai kurie iš jų – judantys. Čia išvysite ne tik gerai žinomus daug kartų padidintus vabzdžius, tokius kaip skruzdėlė, voras, drugelis, bitė, laumžirgis, bet ir egzotiškus vabalus, tokius kaip galijotas, maldininkas, gyvalazdė ir kt. Lankytojų grupėms gidas pateiks daug įdomios informacijos apie kiekvieną iš eksponuojamų vabzdžių“.

Mažieji lankytojai galės pasijausti, lyg patekę į nuostabų vabaliukų pasaulį, o tėveliai džiaugsis, matydami susidomėjusius mažylius, tuo pačiu ir patys sužinos daug įdomių bei dar nežinomų faktų apie mažuosius Žemės gyventojus.

„Vabzdžių slėnis“ – tai žinios, žaidimai ir pramogos tiek mažiesiems, tiek ir jų tėveliams.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.6253581sec.