Naujas LVRA narys viešbučių sėkmės receptus randa internete

Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos (toliau - LVRA) nare tapo pirmoji Lietuvoje elektroninė poilsio ir viešbučių paslaugų parduotuvė noriunoriunoriu.lt. Taip įvertintas kokybiškas ir patikimas šios bendrovės bendradarbiavimas su Lietuvos viešbučiais bei poilsio namais. Šiuo metu asociacijai priklauso 290 narių – viešbučių, restoranų, bei poilsio ir pramogų paslaugas teikiančių įmonių įvairiuose Lietuvos miestuose.

Mūsų asociacijos nariai įsitikino, kad šis partneris suteikia naujų galimybių mūsų pasiūlai. Taip pat radome ir naujų bendradarbiavimo taškų - pavyzdžiui vartotojų elgsenos bei Lietuvos viešbučių paklausos internete analizė, kuri padės mums dar geriau prisiderinti prie poilsiautojų norų. Beje, jie padarė puikų darbą populiarindami ne tik Druskininkuose, Trakuose ar pajūryje, bet ir Birštone esančias poilsio paslaugas., - pastebi LVRA prezidentė Evalda Šiškauskienė.

Nuo 2011 m. veikianti specializuota e. parduotuvė noriunoriunoriu.lt sumanyta taip, kad būtų patogi šiuolaikiniam skubančiam, tačiau gera savijauta besirūpinančiam žmogui: vienoje vietoje pateikiami geriausi Lietuvos viešbučių poilsio ir laisvalaikio pasiūlymai už mažiausią kainą rinkoje.

Pasak E. Šiškauskienės, visi asociacijos nariai labai daug dėmesio skiria paslaugų kokybei, to paties tikimasi iš partnerio, todėl palankiai įvertino jaunų profesionalų vykdomą atrankos procesą, norą patiems įsitikinti Lietuvos viešbučių siūlomų paslaugų patrauklumu.

“Šiemet per pirmą pusmetį Lietuvos viešbučiams atvedėmeapie 6000 poilsiautojų, ir tai yra dvigubai daugiau negu pernai per tą patį laikotarpį. Taigi, augame nuolat, o mūsų augimas - tai gebėjimas derintis prie rinkos realijų. Akylai stebime klientų poelgių pokyčius internete, taip pat - ir užsienio klientų domėjimąsi Lietuvos viešbučiais bei sanatorijomis. Ieškome naujų galimybių, nes esame interneto kartos verslininkai, ir matome, kad suderinus mūsų sugebėjimus su turima poilsio tiekėjų patirtimi, gauname geriausią rezultatą”, - teigia noriunoriunoriu.lt įkūrėja ir vadovė Diana Šubelko.

Šiuo metu noriunoriunoriu.lt yra didžiausia elektroninė poilsio ir viešbučių paslaugų parduotuvė Lietuvoje, turinti apie 20 tūkst. klientų iš Lietuvos ir užsienio.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 20.04.2024 Vakars ar Dj Park Hotel Latgola
Gaidām Jūs šo sestdien , plkst.20:00 bārā La Terrasse💃🍾🕺 Galdiņu rezervācija +371 65404910 | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.492625sec.