HoReCa: 1 | +

CzechSpecials – viskas apie čekų virtuvę

Kviečiame apsilankyti CzechSpecials portale, kur rasite visą svarbią informaciją apie Čekijos virtuvę...

Birštono kurortas atnaujino kulinarinį žemėlapį – maitinimo vietų skaičius toliau auga

Kiekvienas patvirtins, kad geras poilsis yra neatskiriamas nuo gero maisto. Siekiant lankytojams suteikti ne tik...

Gastronominė kelionė po Niujorką: kas pasaulio sostinėje laikoma svajonių pusryčiais?

Vykstant į Niujorką, niekada negali žinoti, kaip pasisuks pažintis su svajonių miestu. Vieni su pasimėgavimu...

Kokia aplinką tausojančio turizmo ateitis?

Booking.com , pasaulinis tinklas, siūlantis didžiausią išskirtinių apgyvendinimo vietų pasirinkimą keliautojams, paskelbė...

Pirmieji Kauno oro uosto pašonėje įsikūrusio viešbučio metai: nuolatinis klientų srautas, plėtros planai ir varžybos su «Kempinski»

Dviženklį Kauną aplankančių turistų skaičiaus augimą vis dažniau jaučia ne tik miesto centre užsienio svečius priimantys...

Prahos kavinės

Tarpukario laikotarpiu Prahos kavinėse susitikdavo daug žinomų asmenybių. Čia ateidavo žurnalistai, rašytojai, teatro kūrėjai...

Kulinarinis safaris Vilnius Gastro 2018 restoranų šefams kelia kartelę

Geriausių sostinės restoranų šefai ruošiasi kasmetiniam egzaminui. Balandžio 19 dieną vyks kulinarinis safaris Vilnius Gastro 2018...

CzechSpecials – viskas apie čekų virtuvę

Kviečiame apsilankyti CzechSpecials portale, kur rasite visą svarbią informaciją apie Čekijos virtuvę...

Kokios emocijos užplūsta trumpam atsidūrus neregio vietoje?

Ar kada nors įsivaizdavote save neregio vietoje? Taip, netgi buityje galima trumpam pajusti orientavimosi tamsoje sunkumus...

«Kaunas Gastro 2017» dalyviai leisis į kulinarinį nuotykį

„Eik ir ragauk!”, – šiuo šūkiu spalio 12 dieną nuo 16 iki 23 val. kauniečiai ir miesto svečiai jau antrąjį kartą yra kviečiami patyrinėti...

Latvis Raimonds Tomsons pripažintas geriausiu someljė Europoje ir Afrikoje

Penktadienį baigėsi Vienoje vykę jau keturioliktieji Geriausio someljė Europoje ir Afrikoje rinkimai. Iš keturių finalininkų latvis...

Neringos meras išrinktas Lietuvos kurortų asociacijos prezidentu

Gegužės 5-ąją vykusio XIV Lietuvos kurortų asociacijos suvažiavimo metu naujuoju asociacijos prezidentu dviejų metų kadencijai išrinktas...

«Michelin» žvaigždutės 2017 metais

Prestižinis gastronominis gidas šiemet vėl skyrė apdovanojimus, taip pat Čekijos Respublikoje...

«White Guide» įvertino: Lietuvos restoranai – tarp geriausių Baltijos šalyse

Prestižinis Šiaurės šalių restoranų gidas „White Guide“ puikiai įvertino restoranus Lietuvoje. Tarp pirmą kartą reitinguotų Baltijos šalių...

Pasauliniame barmenų čempionate Baltijos šalis atstovaus lietuvis

Ketvirtadienio vakarą viename iš sostinės barų vyko „Heineken Star Serve“ Baltijos šalių barmenų čempionatas. Pirmą kartą vykusio renginio metu...

Liepojos kavinės ir restoranai kviečia išbandyti ypatingą patiekalų iš meniu

Vasario 8 – 21 dienomis Liepojos kavinės ir restoranai Stintų šventės proga ruošia ypatingą patiekalų iš žuvies meniu, kurio kviečia...

5 produktai, kuriuos šiais metais privalu turėti virtuvėje

Bulves keis batatai, o avokadai transformuosis į desertus – tokias kulinarines naujoves kviečia išbandyti garsiausi virtuvės šefai ir...

R. Viršilas: užstato sistema išvalys miškus nuo butelių

Gėrimų gamintojai įsitikinę, kad nuo vasario 1 d. pradėsianti veikti užstato sistema visiškai išspręs taršos gėrimų pakuotėmis problemą...

Geriausiu Lietuvos gastronominiu projektu paskelbtas šakotis

Valstybinio turizmo departamento kartu su Europos Komisija organizuojamuose geriausių Lietuvos...

Antrą kartą sostinėje vyks Vilniaus gastronomijos savaitė

Vilniaus gastronomijos savaitė vėl kviečia vilniečius ir miesto svečius rezervuoti vietas į jau antrus metus iš eilės...

Kulinarinės mados: lėkštėje - daugiau spalvų ir riešutų

Šakninės daržovės, riešutai ir džiovinti vaisiai - jie turėtų dominuoti jūsų lėkštėje, jeigu nenorite atsilikti nuo šio sezono kulinarinės mados tendencijų...

Per dešimt metų Lietuvoje įsitvirtino someljė profesija

Lietuvos someljė asociacija rugsėjo pabaigoje paminėjo someljė profesijos atsiradimo Lietuvoje ir Someljė asociacijos įkūrimo dešimtmetį...

Geriausiu Baltijos šalių someljė tapo latvis Raimondsas Tomsonas

Savaitgalį vykusiose jubiliejinėse dešimtosiose "Vana Tallinn Grand Prix" varžybose geriausio Baltijos...

Geriausio Lietuvos gastronominio projekto ieškoma visoje šalyje

Lietuvoje renkamas geriausias gastronomijos projektas, o būti pripažintais geriausiais Lietuvoje ir pristatytais užsienio turistams panoro 16 projektų iš...

Viena seniausių picerijų Vilniaus širdyje duris atveria visapusiškai atsinaujinusi

Pasivaikščiojimus Vilniaus senamiesčio gatvėmis iki paryčių pamėgę gyventojai ir miesto svečiai vėl turės, kur...

Pasaulio virtuvių paslaptys: kaip atsigaivinti karštą vasaros dieną?

Savaitgalį žadamą karštymetį išgyvensime lengviau, jei rinksimės organizmą vėsinantį maistą bei gėrimus. Ir nors ...

Madingoje Vilniaus gatvėje – daugiau vietų pavalgyti šeimoms su mažyliais

Vietų pavalgyti šeimoms su mažais vaikais stokojančioje vienoje madingiausių Vilniaus vietų – Vilniaus g. – duris atvėrė modernus visai šeimai skirtas restoranas...

2015 m. Lietuvos vyno čempionato rezultatai

Lietuvos vyno profesionalų bendruomenė išrinko geriausius šiais metų šalyje parduodamus vynus. Dešimtą kartą vykusiame Lietuvos someljė čempionate 17 tiekėjų pateiktus...

Gurmanų kelionė per šparagų šalį

Šparagai laikomi seniausiais kultūriniais augalais. Jie buvo žinomi jau senovės Egipte. Jų istorija driekiasi nuo romėnų iki dabartinių laikų – ir visuomet šparagai buvo...

--------
Top Offers
KOMENTARAS
1 | 2 | 3 | 4 |

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Darbo pasiūlumai | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2019 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2019 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12536502sec.