HoReCa: 4 | +

Niujorko restoranai skatinami pasitempti

Miesto valdžia tikisi, kad visai netrukus Niujorko restoranų lygis pakils. Restoranai bus apdovanoti plakatais, kurie kabės prie restorano įėjimo...

Italija kviečia paragauti autentiškojo rizoto

Rizotas, mažieji ryžiai, yra tradicinis itališkas patiekalas iš ryžių. Rizoto ruošimas reikalauja patyrusių virėjo rankų. Tai aukštos kokybės patiekalas...

Airiškas viskis nepalieka abejingų

Šiaurės Airiją galima apibūdinti įvairiai. Tačiau daugeliui šalis asocijuojasi su gražia gamta ir vyraujančia žalia spalva. Turistai mielai lauktuvėms renkasi airišką viskį...

Galvijų mėsos karpačio atsirado Venecijoje

Vieną 1950 m. rudens dieną grafienė Amalija Nano Mocanigo aplankė Harry's Bar - nediduką Venecijos restoraną. Vakare grafienė užsisakė tik stiklinę vandens ir liūdnai leido laiką...

Cezario salotos – kavinių numylėtinės

Dažnas restorano ar kavinės klientas turbūt susimąsto, ar Cezario salotos turi kokių tai sąsajų su Romos imperatoriumi Juliju Cezariu. Štai jums atsakymas - neturi, išskyrus tai, kad...

Britų nacionalinis patiekalas švenčia savo 150 metų jubiliejų

Fish & chips arba kepta žuvis su fri bulvytėmis yra nesveikas ir riebus maistas, bet toks skanus, kad jau šimtą penkiasdešimt metų laikomas Didžiosios Britanijos nacionaliniu patiekalu...

Užsienio erotiškiausi ir egzotiškiausi patiekalai

Daugelis šalių norėdamos pritraukti kuo daugiau klientų, naudojasi visomis gamtos gėrybėmis. Tačiau ar gyvatės kraujo, keptos skruzdės ar vos išperėtų kiaušinių valgymas...

Dubajus mėgaujasi kupranugarių mėsos burgeriais

Dėmesio keliautojai, kurie norite išbandyti Dubajaus vietinės virtuvės patiekalus, drąsiai ragaukite vietinius burgerius. Tiesa, Arabų Emyratuose yra daug lengviau rasti piceriją arba...

Stipriausias pasaulio alus yra gaminamas Škotijoje

Škotijos alaus gamintojai pirmauja visame pasaulyje. Škotijos alaus darykla Brewdog parduoda savo alų (330 ml. butelius) net internete. Vienas butelis kainuoja 40 sterlingų (46 eurų). Už šią kainą...

Jūros vanduo suteikia alui išskirtinį skonį

Kruiziniai laivai visą laiką ieško naujų būdų, kaip pritraukti poilsiautojus. Naujasis Vokietijos prabangus kruizinis laivas AIDAblu turi laive įkūręs savo alaus daryklą, kurioje gaminamas Aida alus...

Ar telefonas gali padėti tapti geru virėju?

Vokietijos miesto Lüneburgo Leuphana universiteto studentai išrado mobilius virtuvės padėjėjus. Programa, kuri vadinasi Save my Meal ir kuri gali būti naudojama, pavyzdžiui, iPhone telefonuose...

Londone klesti nelegalūs požeminiai restoranai

Svečiai sėdi restorane ir puikiai žino, kur virėjai miega, kur randasi jų vonia, kokias knygas skaito ir kokiais daiktais naudojasi. Kalba eina apie žmonės, kurie naudojasi Londono pogrindžio restoranų paslaugomis...

Honkonge atidarytas specialusis delikatesų projektas

Pasaulio gurmanų sostinė Honkongas 2010 01 01dieną atidarė pirmąjį turistinį objektą, kuris yra susijęs su vietos maisto valgymo kultūra, tradicijomis, šventėmis ir kasdieniniais valgiais. Tai yra...

Pasigaminkite Džeimso Bondo mėgstamiausią kokteilį!

Apie Džeimsą Bondą sklando įvairios kalbos, tačiau vienas faktas vis lieka nepakitęs - jo mėgstamiausias gėrimas yra degtinės ir martini kokteilis. Daugelyje filmų Bondas pabrėžia kaip turi būti gaminamas kokteilis...

Ar už mėsainių valgymą reikės papildomai mokėti?

Nuo 2010 03 01 dienos Rumunijoje planuojama įvesti greito maisto mokestį. Į šį sąrašą patenka bulvytės fri, mėsainiai ir kitas, taip dažnai vadinamas, nesveikas maistas. Rumunų sveikatos apsaugos ministras Attila Czeke teigia, kad tokį sprendimą įtakoja antsvorio problema...

Meksikoje iškeptas ilgiausias pasaulio pyragas

Meksikos sostinėje Mechike iškeptas 720 metrų ilgio pyragas. 2010 01 03 d. daugiau nei dešimt tonų sveriantį Trijų karalių pyragą pagamino Meksikos konditeriai. Šiuo metu Rosca de Reyes (Trijų karalių pyragas) yra didžiausias pyragas pasaulyje...

Restoranas siūlo paragauti karbonado su auksu!

Nors pasaulį užklupo ekonominė krizė, bet prabangių patiekalų ir išskirtinio asortimento neatsisakoma. Vokiečių Düsseldorf restoranas siūlo ypatingą patiekalą – džiūvėsėliuose apvaliotą karbonadą su aukso lapeliais. Karališkas karbonadas...

SKAITOMIAUSIOS ŽINIOS
Top Offers
KOMENTARAS
1 | 2 | 3 | 4 |
LABIAUSIAI LANKOMOS ĮMONĖS

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Darbo pasiūlumai | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2019 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2019 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1593411sec.