Wizz Air tinklas plečiasi: Bulgarijoje bus atidaryta nauja bazė

„Wizz Air“, didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje, kitų metų liepos 21 d. atidarys 27-ąją bazę Europoje – ja taps Varnos oro uostas Bulgarijoje. Tai antroji avialinijų bazė šioje šalyje, kurioje bus bazuojamas vienas naujas bendrovės „Airbus A320“ tipo orlaivis. Skrydžių žemėlapį iš Varnos papildys 5 naujos europinės kryptys.

Naujos bazės atidarymo Varnoje proga „Wizz Air“ visiems skrydžiams į ir iš Bulgarijos suteikia 20 proc. nuolaidą***. Ši akcija galioja tik vieną dieną***, t. y. šiandien iki vidurnakčio. Skrydžių bilietų kainos prasideda nuo 19,99**** Eur – juos galima užsisakyti wizzair.com interneto svetainėje.

Atidarius naują bazę Varnoje, „Wizz Air“ maršrutų skaičius iš šio oro uosto išaugs iki septynių – aviakompanijos nauji skrydžiai Bulgarijos rytų uostamiestį sujungs su Dortmundu ir Miuncheno Memingenu Vokietijoje, Larnaka Kipre, Milano Bergamo oru uostu Italijoje bei Olandijos miestu Eindhovenu. Taip pat, skrydžiai į Londono Lutono oro uostą išaugs nuo 7 iki 10 savaitinių skrydžių. Tai reiškia, kad kitais metais „Wizz Air“ siūlys 380 tūkst. sėdimų vietų keleiviams Varnos maršrutais ir bus pasiektas metinis 260 proc. augimas.

„Būdami lyderiaujančia oro linijų bendrove Bulgarijoje, džiaugiamės galėdami Varną paskelbti antrąja „Wizz Air“ bazę šioje šalyje. Pirmasis „Wizz Air“ orlaivis iš Varnos pakilo 2007 metais ir nuo tada savo žemų sąnaudų maršrutais pervežėme daugiau nei pusę milijono keleivių, stiprindami vietinio turizmo bei aviacijos industrijas, – sako Owain’as Jones’as, „Wizz Air“ vykdomasis direktorius. – Vykdydami naujos bazės operacijas sukursime naujų darbo vietų aviakompanijoje ir savo verslo partnerių vykdomų paslaugų srityse, ir, be abejo, suteiksime dar daugiau galimybių keliauti prieinamomis kainomis iš Bulgarijos.“

Aviakompanija skraidinti keleivius iš kito Bulgarijos miesto Sofijos pradėjo 2005 metais ir šiuo metu yra pagrindinė oro linijų bendrovė Bulgarijoje. Per 12 mėnesių iki lapkričio 30 d. aviakompanija pervežė daugiau kaip 1,7 mln. keleivių į ir iš trijų Bulgarijos oro uostų – Sofijos, Varnos ir Burgaso. Su nauju orlaiviu 2017 metais „Wizz Air“ Bulgarijoje iš viso bazuos 8 orlaivius – septynis Sofijoje ir vieną Varnoje, kartu jungiant daugiau nei 300 darbuotojų įgulą. Šiuo metu Bulgarijos „Wizz Air“ tinklas sudaro 43 maršrutus, įskaitant vieną vidinę operaciją tarp Sofijos ir Varnos oro uostų.

Šių metų „Wizz Air“ veikla Bulgarijoje prisidės prie daugiau nei 1 200 darbo vietų** susijusiose industrijose. Oro linijų bendrovė už savo nuolatinę plėtrą ir puikų aptarnavimą Bulgarijoje šiais metais buvo įvertinta „Sky Award“ apdovanojimu, kaip labiausiai pageidaujama žemų sąnaudų skrydžių bendrovė Bulgarijoje.

Naujos bazės įsteigimas – tai 98 mln.*** JAV dolerių kompanijos investicija bei 36 tiesioginės darbo vietos. „Wizz Air“ bazės veikla prisidės prie vietinės ekonomikos, aviacijos darbo vietų, logistikos, apgyvendinimo ir turizmo industrijų plėtros.  

Nauji „Wizz Air“ maršrutai iš Varnos:

Kryptis

Dienos

Pradžia

Kainos nuo****

Dortmundas

Pirmadienis, trečiadienis, penktadienis

Nuo liepos 21 d., 2017

19,99 Eur

Eindhovenas

Ketvirtadienis, sekmadienis

Nuo liepos 23 d., 2017

19,99 Eur

Larnaka

Ketvirtadienis, sekmadienis

Nuo liepos 23 d., 2017

19,99 Eur

Milano Bergamo

Antradienis, šeštadienis

Nuo liepos 22 d., 2017

19,99 Eur

Miuncheno Memingenas

Antradienis, šeštadienis

Nuo liepos 22 d., 2017

19,99 Eur

 

„Wizz Air“ esamų skrydžių iš Varnos dažnis:

Kryptis

Savaitiniai skrydžiai

Londono Lutono oro uostas

Nuo 7 iki 10

 

** Tarptautinė oro uostų taryba (ACI) rekomenduoja sukurti 750 darbo vietų kiekvienam pervežtam 1 milijonui keleivių per metus.
*** 20 proc. nuolaida taikoma bilietų kainoms, įskaitant mokesčius, privalomą rinkliavą ir vieną mažą salono bagažą. Nuolaida taikoma ir galioja tik naujoms rezervacijoms. Nuolaida galioja tik naujiems užsakymams.
**** Kaina prieš nuolaidą į vieną pusę, įskaitant mokesčius ir privalomą rinkliavą.

Apie „Wizz Air“
Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 74 „Airbus“ A320 ir A321 tipo orlaiviai. Oro linijų kompanija skraidina iš 27 bazių ir siūlo 480 maršrutų, jungiančių 130 kryptis 38-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro 3 000 aviacijos profesionalų, kurie siūlo aukščiausio lygio aptarnavimą. Finansiniais metais, kurie baigėsi 2016 m. kovo 31 d., bendrovę „Wizz Air“ pasirinko 20 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus. Aviacijos žurnalas „Air Transport World“ ir aviacijos rinkos ekspertas „Center of aviation“ (CAPA) už pasiekimus 2016 m. bendrovę neseniai paskelbė „Metų vertingiausia aviakompanija“ (angl. „Value Airline of the Year“). „Wizz Air“ pelnė pasaulinio masto pripažinimą dėl vykdomos oro saugumo politikos ir yra įtraukta į Tarptautinės oro transporto asociacijos (IATA) veiklos saugumo audito (IOSA) registrą


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75994706sec.