Paskelbtas antrasis Wizz Air maršrutas Estijoje

„Wizz Air“, didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje, skelbia didžiulę plėtrą savo Lutono bazėje, prijungiant dar keturis papildomus „Airbus A320“ tipo orlaivius, pasieksiančius bazę 2018 m. birželį.

Keturių 186-ių sėdimų vietų „Airbus A320“ tipo orlaivių lokalizavimas Lutono bazėje padidins bendrą „Wizz Air“ orlaivių laivyną bazėje iki penkių, o bendra jų vertė siekia 500 mln. JAV dolerių*, tęsiant išskirtinę „Wizz Air“ augimo Jungtinėje Karalystėje istoriją.

Per pastaruosius dvylika mėnesių (iki 2017 m. spalio 31 d.) „Wizz Air“ savo Lutono maršrutais pervežė daugiau nei 5,5 mln. keleivių – 11 proc. daugiau nei 2016 m. ir tapo antruoju didžiausiu vežėju Lutono oro uoste. „Wizz Air“ savo pajėgumus Lutone padidino 15 proc. per metus, o 2018 m. savo 46 maršrutais į 20 pasaulio šalių pasiūlys daugiau nei 6,9 mln. sėdimų vietų.

Oro linijų bendrovė džiaugiasi dėl šios reikšmingos plėtros Jungtinės Karalystės keliautojams galėdama pasiūlyti ir penkis naujus maršrutus. Kiekvieną dieną skrydžiai bus vykdomi  į Larnaką Kipre ir Bratislavą Slovakijoje, keturiais skrydžiais per savaitę Londono Lutono oro uostas bus sujungtas su Estijos sostine Talinu bei trys skrydžiai per savaitę vyks į Tiraną Albanijoje ir Lvovą Ukrainoje. Bilietus naujomis kryptimis jau galima įsigyti nuo 29,99 Eur** bendrovės internetinėje svetainėje wizzair.com.

„Džiaugiamės ir vėl pateikdami JK klientams džiugių naujienų ir dar kartą pabrėždami „Wizz Air“ įsipareigojimą Jungtinei Karalystei. Labai malonu, kad vos po penkių mėnesių nuo mūsų bazės atidarymo Lutone mes skelbiame didžiulę plėtrą, prijungiant keturis naujus orlaivius „Airbus A320“ į bazės orlaivių parką. Mūsų investicijos suteiks naudos ir vietos bendruomenei, kadangi bus sukurta 150 naujų tiesioginių darbo vietų bei skatinama aviacijos ir susijusių pramonės šakų darbo rinka, – sako „Wizz Air“ vykdomasis direktorius Owainas Jonesas. – Taip pat „Wizz Air“ tinklas iš Lutono bus išplėstas net penkiais naujais maršrutais: į Larnaką Kipre, Taliną Estijoje, Lvovą Ukrainoje, Bratislavą Slovakijoje ir Tiraną Albanijoje, suteikiant dar daugiau pasirinkimo ir galimybių keleiviams atrasti Europą „Wizz Air“ žemų sąnaudų skrydžiais.“

Papildomi orlaiviai taip pat leis „Wizz Air“ padidinti skrydžių skaičių trimis populiariausiais savo maršrutais. Nuo 2018 m. pavasario kasdien bus vykdomi skrydžiai į Tel Avivą ir Sučavą, į Prištiną skrydžių skaičius išaugs nuo dviejų iki trijų per savaitę, ir toliau didinant „Wizz Air“ įsipareigojimą JK klientams sukurti dar daugiau įdomių kelionių visoje Europoje ir už jos ribų.

„Wizz Air“ naujienos apie veiklos plėtrą Lutono oro uoste yra puiki žinia keleiviams, oro uostui ir vietos ekonomikai. Mūsų atliktos pertvarkos tikslas būtent ir yra kurti dar geresnę patirtį keleiviams, apimant ir didėjantį kelionių krypčių pasirinkimą. Mes ir toliau stiprinsime jau esamą ryšį su „Wizz“, siekiant suteikti didesnį bei geresnį Londono Lutono oro uostą“, – teigia Lutono oro uosto vadovas Nikas Bartonas.

Naujieji orlaiviai ir papildomi maršrutai sukurs 150 naujų tiesioginių vietinių darbo vietų ir padidins „Wizz Air“ darbuotojų skaičių Lutone iki 180. Jie bus apmokyti aukščiausių klientų aptarnavimo ir aviacijos saugos standartų, užtikrinant puikų keleivių pasitenkinimą kiekviename kelionės su „Wizz Air“ etape.


Apie „Wizz Air“

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 87 „Airbus“ A320 ir A321 tipo orlaiviai. Oro linijų kompanija skraidina iš 28 bazių ir siūlo daugiau nei 550 maršrutų, jungiančių 144 kryptis 43-ose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro apie 3300 aviacijos profesionalų, siūlančių aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač mažų kainų skrydžių bilietus, kuriuos finansiniais 2017-ais metais (iki kovo 31 d.) rinkosi 23,8 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus. Aviacijos žurnalas „Air Transport World“ ir aviacijos rinkos ekspertas „Center of aviation“ (CAPA) už pasiekimus 2016 m. bendrovę neseniai paskelbė „Metų vertingiausia aviakompanija“ (angl. „Value Airline of the Year“). „Wizz Air“ pelnė pasaulinio masto pripažinimą dėl vykdomos oro saugumo politikos ir yra įtraukta į Tarptautinės oro transporto asociacijos (IATA) veiklos saugumo audito (IOSA) registrą.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.03.2024 - 23.03.2024 Starptautiskais zvaigžņu festivāls Liepājas reģiona TIB
Liepājas Starptautiskajā zvaigžņu festivālā, 15. martā koncertzāles “Lielais dzintars” ar džeza programmu publiku priecēs “Trio Elpo”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.03.2024 - 26.03.2024 TURCIJA no 280 € CelojumuBode.lv
Sezonas sākums jau pēc dažām nedēļām. Visu tūroperatoru piedāvājumi un akcijas! | Skatīt vairāk
280 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70866585sec.