airBaltic vasaros tvarkaraštyje – 13 tiesioginių krypčių iš Vilniaus

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ savo naujame vasaros tvarkaraštyje numato keturias naujas tiesiogines skrydžių kryptis iš Vilniaus. Vasaros skrydžių sezonu, kuris prasidės nuo kovo 28 dienos, „airBaltic“ atnaujina skrydžius į Dubliną, Oslą, Hamburgą ir prideda naują maršrutą į Mančesterį. Iš viso vasaros sezonu oro bendrovė turės 13 tiesioginių krypčių iš Vilniaus.

„airBaltic“ viceprezidento ir generalinio direktoriaus Lietuvoje Tado Vizgirdos teigimu, oro bendrovei pavyko atnaujinti ir pasiūlyti naujas tiesiogines kryptis iš Vilniaus dėl dviejų pagrindinių priežasčių – oro uosto mokesčių sumažinimo, kas tapo ypač patrauklu aviakompanijoms, ir pasiteisinusio pačios oro bendrovės verslo restruktūrizavimo. „Praėjusius metus baigėme pelningai, todėl dabar galime labiau stiprinti savo pozicijas Lietuvoje. Iš Vilniaus mes atnaujinome pačias paklausiausias skrydžių kryptis ir tikimės, kad tai padės didinti keleivių srauto augimą“, – pažymi T. Vizgirda.

Dar praėjusią savaitę „airBaltic“ pranešė nuo kovo 4 dienos pradėsianti skrydžius iš Vilniaus į Londoną. Kitomis atnaujinamomis kryptimis oro bendrovė pradės skraidyti nuo kovo 29 dienos.

„airBaltic“ į Norvegijos sostinę Oslą skraidys keturis kartus per savaitę – pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais. Į Hamburgą bus skrendama tris kartus – antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Atnaujinami reisai į Dubliną bus atliekami 4 kartus per savaitę – pirmadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais. Į Mančesterį „airBaltic“ skraidins trečiadieniais ir šeštadieniais. Į minėtus miestus, perkant bilietus internetu, bus galima nuskristi už mažiau nei 190 litų, jau įskaičiavus oro uosto ir transakcijos mokesčius. Skrydžiai į minėtus miestus bus vykdomi „Boeing 737” lėktuvu.

Nuo vasaros sezono pradžios ketinama atnaujinti ir skrydžius į Taliną. Į Estijos sostinę bus skrendama kasdien, išskyrus šeštadienius.

Šiuo metu iš Vilniaus oro uosto su „airBaltic“ galima tiesiogiai skristi į Amsterdamą, Berlyną, Kopenhagą, Miuncheną, Paryžių,Rygą bei Romą.

Per 2009-uosius metus „airBaltic“ uždirbo apie 70 mln. litų ikimokestinio pelno. Bendras keleivių skaičius per praėjusius metus išaugo 6 % ir pasiekė 2,75 mln. Per šiuos metus „airBaltic“ planuoja iš Rygos oro uosto atidaryti mažiausiai 9 naujus maršrutus. Keli iš jų jau paskelbti – tai Madridas, Umeo, Belgradas, Vasa, Amanas, Beirutas.

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 31 lėktuvas: dešimt „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“ ir vienuolika „Fokker 50“ lėktuvų. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. Oro bendrovė pernai paskelbta 2009/2010 metų oro bendrove (Gold Award), taip pat neseniai pelnė pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Luksus klases piedāvājumi - Taizeme Estravel Latvia
Esat pelnījuši - izbaudīt unikālu pieredzi, augstākās klases apkalpošanu un ņemt no dzīves vairāk! Dažādi Luksus piedāvājumi atpūtai Taizemē. | Skatīt vairāk
no 610 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45873308sec.