Neste Oil prisijungė prie BalticMiles lojalumo programos

Automatinių degalinių tinklą valdanti „Neste Lietuva“ tapo lojalumo programos „BalticMiles“ partnere. Nuo šiol lojalumo programos dalyviai, pildamiesi kurą „Neste“ automatinėse degalinėse Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse, už kiekvieną kuro litrą gaus po vieną mylią.

„Neste“ yra puikus „BalticMiles“ programos partneris Latvijoje. Nuo bendradarbiavimo pradžios „BalticMiles“ programos nariai jau įsigijo daugiau nei keturis milijonus litrų degalų „Neste“ degalinėse. Mes džiaugiamės, kad „Neste“ prisijungia prie programos Lietuvoje ir Estijoje“, - sako Eric Barray, „BalticMiles“ generalinis direktorius.

„Neste” yra automatinių degalinių verslo pradininkas Baltijos šalyse. Mes norime plėtoti mūsų paslaugas pagal klientų poreikius, todėl džiaugiamės, galėdami prisijungti prie pirmosios Baltijos šalių lojalumo programos. Rezultatai kaimyninėje Latvijoje parodė, kad ši lojalumo programa ne tik leidžia mums išplėsti rinką, bet ir suteikia galimybę vairuotojams sutaupyti lėšų kelionėms, kasdien pilantis kuro. Mes džiaugiamės galėdami pasiūlyti degalų už geriausią kainos ir kokybės santykį daugiau nei 150 „Neste“ degalinių visose trijose Baltijos šalyse“, - teigia „Neste Oil Retail“ viceprezidentas Panu Kopra.

„Neste“ ir „airBaltic“ bendradarbiaus visose trijose Baltijos šalyse. „Neste“ yra automatinių degalinių rinkos lyderė Baltijos šalyse, valdanti 58 degalines Lietuvoje ir bendrai virš 150 degalinių Baltijos šalyse.

Pirmiesiems klientams – nemokami skrydžiai

Naujos partnerystės proga „airBaltic“ pirmiems vairuotojams, užsipylusiems kuro degalinėje „Neste A24“ ir turintiems lojalumo programos kortelę, dovanos skrydžių. Ši akcija vyks spalio 8 dieną, penktadienį, degalinėje „Neste A24“ Geležinio Vilko g. 37A, Vilniuje. Pirmieji 50 žmonių, įsipylę mažiausiai 20 litrų kuro ir parodę galiojančią „BalticMiles“ kortelę, gaus ne tik lojalumo taškų, bet ir nemokamą skrydį bet kuria kryptimi Europoje.

„BalticMiles“ lojalumo programa, įtraukusi daug bendrovių, yra pirmoji Baltijos ir Šiaurės šalių regione. Programa buvo pristatyta 2009 m. spalio mėn. Ir šiuo metu jungia daugiau kaip 20 partnerių.

„BalticMiles“ nariai gali rinkti ir panaudoti savo mylias "airBaltic" skrydžiams, Eurolines/Lux Express autobuso bilietams ir apsipirkti internetinėje kelionių agentūroje airBalticTravel.com. „BalticMiles“ nariai gali rinkti taškus, perkant kurą Neste A24 degalinėse, atliekant mokėjimus su BalticMiles MasterCard kortele, kurias išduoda „Nordea“ bankas, atsiskaitant už Latvijas Mobilais Telefons telekomunikacijų paslaugas, apsistojant viešbučiuose „Radisson Blu“ ir „Park Inn“ bei kituose, mėgaujantis procedūromis ESPA Rīga arba Amber SPA Boutique viešbutyje, nuomojantis automobilį iš Sixt arba Avis, skrendant su SAS, „airBaltic“ skrydžiuose užsakant maistą iš „aircafe“ meniu, perkant kosmetikos priemones ar naudojantis grožio procedūromis Kolonna, mokantis kalbų su Language Direct, perkant batus ECCO parduotuvėse. Taškai gali būti išleisti kino bilietams Citadele kino teatre, vandens pramogų parke Līvu Akvaparks, arba tiesiog apsiperkant http://www.balticmiles.com/ internetinėje parduotuvėje.


Į „BalticMiles“ programą galima nemokamai užsiregistruoti užpildant paraiškos formą. Ją galima rasti visuose “airBaltic” bilietų pardavimo biuruose, oro uostuose skrydžių registracijos vietose arba Rygos oro uoste esančiame Verslo klasės laukiamajame. Anketą taip pat galima užpildyti internete http://www.balticmiles.com/ arba paskambinus į „BalticMiles“ narių aptarnavimo liniją.

Daugiau apie lojalumo programą: http://www.balticmiles.lt/lt/index.html

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. . Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 33 lėktuvai: dešimt „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“, dešimt „Fokker 50“ lėktuvų ir trys „Bombardier Q400 NextGen“. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. Oro bendrovė pernai paskelbta 2009/2010 metų oro bendrove (Gold Award).

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66839099sec.