Batų parduotuvės ECCO prisijungia prie BalticMiles lojalumo programos

„ECCO“ batų parduotuvių tinklas, veikiantis visose trijose Baltijos šalyse, prisijungė prie „BalticMiles“ lojalumo programos. Nuo šiol apsipirkdami „ECCO“ parduotuvėse lojalumo programos nariai už 5 litus, išleistus pirkiniui, pelnys po 10 „mylių“.

„ECCO tinklas pirmasis iš mažmeninės prekybos avalyne tinklų tapo lojalumo programos partneriu. Tai „BalticMiles“ nariams Lietuvoje ir Estijoje neabejotinai suteiks malonumo mėgautis dar didesne lojalumo programos nauda. Taip pat tikime, kad nauja partnerystė paskatins ir kitus potencialius partnerius prisijungti prie programos“, – sakė „BalticMiles“ generalinis direktorius Ericas Barray.

Praėjusią savaitę lojalumo programos „BalticMiles“ partnere tapo ir automatinių degalinių tinklą valdanti „Neste Lietuva“. Lojalumo programos dalyviai, pildamiesi kurą „Neste“ automatinėse degalinėse Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse, už kiekvieną kuro litrą gauna po vieną „mylią“.

„BalticMiles“ lojalumo programa, įtraukusi daug bendrovių, yra pirmoji Baltijos ir Šiaurės šalių regione. Programa buvo pristatyta 2009 m. spalio mėn. ir šiuo metu jungia daugiau kaip 20 partnerių. „BalticMiles“ programa yra atvira – prie jos prisijungti gali neribotas kiekis partnerių iš įvairių sričių.

„BalticMiles“ nariai gali rinkti ir panaudoti savo „mylias“ „airBaltic“ skrydžiams, „Eurolines/Lux Express“ autobuso bilietams ir apsipirkti internetinėje kelionių agentūroje „airBalticTravel.com“. „BalticMiles“ nariai gali rinkti taškus, perkant kurą „Neste“ degalinėse, atliekant mokėjimus su „BalticMiles MasterCard“ kortele, kurią išduoda „Nordea“ bankas, apsistojant „Radisson Blu“ ir „Park Inn“ bei kituose viešbučiuose, nuomojantis automobilį iš „Sixt“ arba „Avis“, skrendant su SAS, „airBaltic“ skrydžiuose užsakant maistą iš „airCafe“ meniu, mokantis kalbų su „Language Direct“. „Mylias“ taip pat galima pelnyti internetu įsigyjant daugiau kaip 400 tarptautinių kompanijų prekių ir paslaugų „BalticMiles“ puslapio „Pirkite ir Kaupkite” skiltyje.


Tapti „BalticMiles“ programos nariu galima nemokamai, užpildant paraiškos formą. Ją galima rasti visuose „airBaltic“ bilietų pardavimo biuruose, oro uostuose skrydžių registracijos vietose arba Rygos oro uoste esančiame Verslo klasės laukiamajame. Anketą taip pat galima užpildyti internete www.balticmiles.lt arba paskambinus į „BalticMiles“ narių aptarnavimo liniją.

Daugiau apie lojalumo programą: www.balticmiles.lt/lt/index.html

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. . Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 33 lėktuvai: dešimt „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“, dešimt „Fokker 50“ lėktuvų ir trys „Bombardier Q400 NextGen“. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. Oro bendrovė pernai paskelbta 2009/2010 metų oro bendrove (Gold Award).

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.3500042sec.