Ryanair – vienu sparnu jau Vilniuje [1]

„Ryanair“, populiariausia pigių skrydžių aviakompanija Europoje, 2011 m. vasario 21 d. paskelbė, kad sostinės oro uostui prisijungus prie „Ryanair“ tinklo, nuo 2011 m. gegužės mėn. „Ryanair“ pradeda vykdyti skrydžius iš dar vieno Lietuvos oro uosto. Paskatinta savo sėkmės Kaune, „Ryanair“ pristato penkis naujus vasaros tvarkaraščio maršrutus į Vilnių ir iš jo: Barselona (Žironos oro uostas), Dublinas, Londonas (Standstedo oro uostas), Milanas (Bergamo oro uostas) ir Roma (Čijampino oro uostas). Skrydžiai į Londoną (Standstedo oro uostą) bus vykdomi kasdien, į Dubliną, Milaną ir Romą – tris kartus per savaitę, o į Barseloną (Žironos oro uostą) – du kartus per savaitę, t. y. iš viso 18 skrydžių į Vilniaus oro uostą per savaitę.

„Ryanair“ Barselonos (Žironos oro uostas) ir Milano (Bergamo oro uostas) maršrutai bus perkelti iš Kauno į Vilnių, taip sudarant galimybę atidaryti pirmuosius „Ryanair“ maršrutus į Graikiją – neseniai paskelbta, kad „Ryanair“ pradeda vykdyti skrydžius iš Kauno į Rodo ir Koso salas.

Penki „Ryanair“ Vilniaus maršrutai aptarnaus iki 250 tūkst. keleivių per metus ir sukurs 250 darbo vietų. Bazė Kaune sulaukia 1 mln. keleivių per metus ir sukuria 1 000 darbo vietų pramonėje.

„Ryanair“ pažymės penkių naujų Vilniaus maršrutų atidarymą išleisdama 1 mln. bilietų po 28 Lt antradienio, trečiadienio ir ketvirtadienio kelionėms kovo mėn. daugiau nei 1 000 maršrutų. Bilietus už 28 Lt bus galima įsigyti www.ryanair.com svetainėje nuo vasario 22 d., antradienio, iki vasario 24 d., ketvirtadienio.

Dabar Lietuvos keleiviai galės rinktis iš dviejų oro uostų ir 25 tiesioginių maršrutų visoje Europoje.

Henrike Schmidt, „Ryanair“ pardavimo ir rinkodaros vadovė, šiandien lankydamasi Vilniuje džiaugiasi naujienomis:
„Ryanair“ džiaugiasi galėdama pranešti, kad 2011 m. gegužės mėn. atidaromi penki nauji maršrutai iš Lietuvos sostinės Vilniaus. Tokį žingsnį žengėme paskatinti 2010 m. gegužės mėn. atidarytos bazės Kaune sėkmės. Lietuvos vartotojai ir svečiai dabar gali kovoti su nuosmukiu, vietoj aukštų „Air Baltic“ kainų rinkdamiesi mažiausias „Ryanair“ kainas su garantija, kad nebus imamas papildomas kuro mokestis. Dabar bus galima skristi iš Kauno ir Vilniaus į nuostabius Europos, įskaitant Graikiją, Italiją ir Ispaniją, miestus. „Ryanair“ atvežti 250 tūkst. keleivių į Vilniaus oro uostą ir daugiau nei 1 mln. į Kauną per metus išsaugos virš 1 250 darbo vietų, nes „Ryanair“ ir toliau siūlo puikius tiesioginius ir pigius maršrutus.“

Populiariausia aviakompanija pasaulyje „Ryanair“ vykdo daugiau nei 1 500 skrydžių iš 44 bazių ir aptarnauja virš 1 200 pigių maršrutų į 160 miestų 27 šalyse. „Ryanair“ turi 262 naujus „Boeing 737-800“ orlaivius, dar 49 yra užsakyti (kol kas neatsižvelgus į planuojamą senų orlaivių eksploatacijos nutraukimą) ir bus pristatyti per ateinančius metus. Šiuo metu „Ryanair“ komandą sudaro virš 8 000 žmonių. Tikimasi, kad šiais mokestiniais metais „Ryanair“ aptarnaus apie 73,5 mln. keleivių.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 ? 02/23/2011 12:54 kodel nerodo jokiu skrydziu is Vilniaus uz 28lt kaip kad skelbiama, kad kovo men galima isigyti nuo vasario 22-24???

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Larnaka, Kipra. Aviobiļetes Estravel Latvia
Lidojums Rīga - Larnaka - Rīga // 1 x nedēļā // 7 naktis Kiprā // Pēdējā brīža cenas meklējiet ŠEIT | Skatīt vairāk
no 199 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 28.04.2024  Vislatvijas golfa diena 5.maijā! Jurmala Golf Club & Hotel
Vislatvijas Golfa Dienas – atklāj golfa spēles burvību! Aicināts ir ikviens pie mums Jurmala Golf Club & Hotel! | Skatīt vairāk
Sezonas atklāšanas Grill ballīte pludmalē Baltic Beach Hotel & SPA
18. maijā, atklājot sezonu, aicinām visus uz garšīgu un smaržīgu Grill ballīti pludmalē. Plašs grilēdienu klāsts, muzikāli priekšnesumi un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51946807sec.