airBaltic koreguoja vasaros skrydžių tvarkaraštį

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“, dar neprasidėjus naujam vasaros skrydžių sezonui, koreguoja suplanuotą tvarkaraštį skrydžiams nuo kovo 27 dienos. „airBaltic“ atsisako keturių numatytų tiesioginių krypčių iš Vilniaus. Dėl naujų rinkos dalyvių kuriamos perteklinės skrydžių pasiūlos dubliuojant kryptis „airBaltic“ iš Vilniaus tiesiogiai nebeskraidys į Dubliną, Londoną, Romą ir Paryžių.

„Taip jau sutapo, kad tiek, „Ryanair“, tiek „Wizzair“ paskelbė iš Vilniaus pradėsiančios vykdyti naujus reisus, sutampančius su „airBaltic“ siūlomomis kryptimis. Pasaulis yra pakankamai platus, todėl mes nusprendėme verčiau pasitraukti iš šio sambūrio, kad išvengtume skraidymo „sparnas į sparną“. Toliau ieškosime laisvų rinkos nišų“, – sako „airBaltic“ viceprezidentas ir atstovybės Lietuvoje generalinis direktorius Tadas Vizgirda.

Jo teigimu, naujai sukurta Vilniaus oro uosto nuolaidų sistema oro bendrovėms nepateisino rinkos lūkesčių ir davė priešingą rezultatą, nei tikėtasi – ji sudarė sąlygas tų pačių kelių krypčių pasiūlos pertekliaus sukūrimui, o ne naujų krypčių plėtrai, kaip buvo planuojama.

Oro bendrovė atsiprašo savo keleivių už neptogumus dėl tvarkaraščio pakeitimų. Keleiviams, įsigijusiems bilietus į minėtus reisus iš Vilniaus, „airBaltic“ individualiai pasiūlys labiausiai tinkančią kelionės alternatyvą.

„airBaltic“ iš Vilniaus toliau tiesiogiai skraidys į Kopenhagą, Rygą bei Taliną. Vasaros sezonu į Kopenhagą bus skrendama 7 kartus per savaitę, į Rygą – 56 kartus, o į Taliną – 11 kartų per savaitę.

 

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. . Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 34 lėktuvai: šeši „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“, dešimt „Fokker 50“ lėktuvų ir aštuoni „Bombardier Q400 NextGen“. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. 2010 m. oro bendrovei „airBaltic“ įteiktas specialus pasaulinio apdovanojimo „The Budgies World Low Cost Airline Awards“prizas, kuriuo pripažinti „airBaltic“ kaip hibridinės oro bendrovės pasiekimai. „airBaltic“ taip pat pelnė 2009/2010 metų oro bendrovės vardą (Gold Award), kurį suteikė Europos regioninių oro bendrovių asociacija. „airBaltic“ gavo ir pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iepazīsti dabas takas un parkus Bauskā Bauskas TIC
Iepazīsti Bauskas apkārtnes dabas takas un parkus! | Skatīt vairāk
"Ragakrasts" holiday houses in Mersrags Tukuma TIC
Well-furnished cottages near the sea with fireplace, sauna in Mersrags. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.05.2024 - 13.05.2024 Orientēšanās diena ar Sandru Grosbergu Valmieras novada Tūrisma pārvalde
12. maijā jūs gaida lieliska iespēja piedalīties meistarklasē un pieredzes apmaiņā ar Latvijas elites sportisti orientēšanās - Sandru Grosbergu! | Skatīt vairāk
2 EUR
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55929804sec.