Vasaros sezoną SAS pasitinka tiesioginiais skrydžiais iš Lietuvos į Stokholmą ir Kopenhagą

Š.m. kovo 31 d. prasidedantį aviacijos vasaros sezoną Skandinavijos skrydžių bendrovė SAS pasitinka didindama maršrutų skaičių iš Lietuvos. Nuo š.m. balandžio 1 d. keleiviai iš Lietuvos 6 kartus per savaitę tiesioginiu reisu iš Vilniaus galės pasiekti Stokholmą, oKopenhagą - 19 kartų per savaitę iš Vilniaus ir 13 kartų per savaitę iš Palangos.

Š.m. balandžio 1 d. SAS pradeda vykdytitiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Stokholmą. SAS keleiviai į Švedijos sostinę bus skraidinami6 kartus per savaitę, t.y. kasdien išskyrus šeštadienius.

„Tiesioginis susisiekimas oru - svarbus veiksnys stiprinant ryšius tarp mūsų šalių. Švediško kapitalo bendrovės tiesioginius skrydžius išskyrė kaip esminį faktorių toliau gerinant verslo klimatą čia, Lietuvoje, tad šis žingsnis yra ypač sveikintinas“, -pažymėjo Švedijos ambasadorė J.E. p. CeciliaRuthström-Ruin.

Švedijos ambasadorė taip pat teigė matanti daug galimybių gerinti mūsų šalių kultūrinius santykius bei stiprinti bendradarbiavimą mokslo ir inovacijų srityse. Pasak jos, naujoji jungtis padės vystyti šiuos kontaktus, taip pat tikimasi, jog tai paskatins turizmo srautų augimą abejomis kryptimis.

„Daugiau kaip 20 metų vykdome veiklą Lietuvoje, visą šį laikotarpį stebime ir analizuojamecivilės aviacijos rinkos pokyčius ir poreikius šioje šalyje. Atnaujinę tiesioginius skrydžius iš Stokholmo į Vilnių, vertinsime šio reiso populiarumą ir jeigu matysime augantį susidomėjimą kryptimi, didinsime skrydžių dažnį“, - teigė SAS vadovė Baltijos šalims Rūta Jucienė.

SAS aviacijos vasaros sezono laikotarpiu Lietuvoje vykdys 19 skrydžių per savaitę iš Vilniaus į Kopenhagą bei 13 skrydžių per savaitę iš Palangos į Kopenhagą. Nuo š.m. balandžio 1 d. SAS pradėjus skraidinti keleivius iš Vilniaus į Stokholmą, viso skrydžių bendrovė Lietuvoje vykdys 38 skrydžius per savaitę, ir tai bus didžiausias kada nors SAS vykdytas skrydžių skaičius mūsų šalyje.

Apie SAS:

Suformuotos 1946 m., Skandinavijos oro linijos SAS yra viena seniausių ir didžiausių Europos civilinės aviacijos bendrovių. Kontrolinį SAS akcijų paketą (51 proc. akcijų) valdo Švedijos (21,4 proc.), Danijos (14,3 proc.) ir Norvegijos (14,3 proc.) vyriausybės. SAS įmonių grupė yra viena iš 1997 m. suformuoto tarptautinio skrydžių bendrovių susivienijimo „StarAlliance“ steigėjų.

Skandinavijos oro linijos SAS tapo pirmąja užsienio skrydžių bendrove, 1992 m. pradėjusia reguliarius skrydžius iš Kopenhagos į Vilnių, 2004 m. - iš Palangos į Kopenhagą, o 2013 m. balandžio 1 d. atnaujinami skrydžiai iš Vilniaus į Stokholmą.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 30.04.2024 Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.08792782sec.