«airBaltic» ir "PayPal" suvienijo jėgas

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ ir tarptautinio elektroninio apmokėjimo paslaugas teikianti bendrovė „PayPal“ pradeda bendradarbiauti ir savo klientams pristato specialią savaitės trukmės akciją – „Vietų išpardavimą“ (angl. SeatSale). Įsigyti bilietų už itin patrauklią kainą bus galima iki balandžio 15 dienos. Iškart po to, iki pat balandžio 30 dienos, perkantys  per „PayPal“ bus atleisti nuo „airBaltic“ pavedimo mokesčių.

 

„Su „PayPal“ mobilūs ir internetiniai mokėjimai daugeliui žmonių visame pasaulyje jau tapo kasdienio gyvenimo dalimi. Nuo šiol šiomis paslaugomis galės naudotis ir „airBaltic“ klientai, įsigydami bilietus dar greičiau ir saugiau. „Vietų išpardavimo“ akcija sukurs didelę pridėtinę vertę tiems klientams, kurie jau dabar kuria atostogų planus ir ieško įdomių kelionių krypčių“, – sako „PayPal“ generalinis direktorius Damienas Perillat.

 

„Mūsų klientų poreikiai – mums svarbiausi. Į juos orientuojamės tiek pristatydami naujus maršrutus, tiek ir toliau tobulindami aptarnavimo paslaugų kokybę, šįkart su nauja, klientų pamėgta apmokėjimo galimybe“, – kalba „airBaltic“ komercijos vadovas Kristoferis Viatte.  

 

Ypatingas „Vietų išpardavimo“ pasiūlymas galios visoms oro bendrovės  skrydžių kryptims, įskaitant Romą, Dubrovniką, Nicą ar Barseloną. Klientai, kurie nuspręs įsigyti „airBaltic“ siūlomą skrydį ir mokėti per „PayPal“ sistemą, galės mėgautis itin greita, lengva ir patogia apmokėjimo paslauga.

 

„Vietų išpardavimas“ yra didžiausia iki šiol „airBaltic“ vykdyta kampanija. Ji galioja naudojantis ir kitais oro linijų bendrovės teikiamais pasiūlymais, nuolaidomis ar išpardavimais. Akcija sąlyga – įsigyti bilietus per „PayPal“ sistemą. Minimalios sumos ar specialaus kodo apribojimai nėra taikomi. Visi atsiskaitymai su „PayPal“ gali būti atliekami vietine valiuta.

 

Oro bendrovė ėmė bendradarbiauti su „PayPal“, siekdama toliau gerinti klientų, vykstančių su „airBaltic“ patirtis. Susidomėjusieji gali  vykti į bet kurią iš 60 siūlomų kelionių krypčių.

 

Svarbu:  užsisakyti skrydį ir mėgautis „AirBaltic“ bei PayPal“ pasiūlymu galima savaitę – iki balandžio 15 dienos.

 

Apie „airBaltic“: 

 

„Air Baltic Corporation“ („airBaltic“) – punktualiausios pasaulio oro linijos, jungiančios Rygą su daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Viduriniųjų Rytų ir NVS šalių. Tai uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 metais. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas – Latvijos valstybė, valdanti 99,8 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 25 lėktuvai - trylika „Boeing 737“ bei 12 „Bombardier Q400Next Gen” lėktuvų. „airBaltic“ pelnė daugybę tarptautinių apdovanojimų už nepriekaištingą veiklą, inovatyvų ir pažangų aptarnavimą bei pasaulinį apdovanojimą „Phoenix Award 2010“ už verslo restruktūrizavimą. 2012 m. nepriklausoma rinkos ir vartotojų tendencijų tyrimo agentūra „Airlinetrends“ pripažino „airBaltic“ viena iš Top 10 novatoriškiausių pasaulinių oro linijų.  2014 m. „airBaltic“ pripažinta punktualiausia tarp pasaulio oro linijų bendrovių.

 

Apie „PayPal“:

 

„PayPal“ – tai internetinių mokėjimų revoliucijos lyderė, kasdien apdorojanti beveik 11,5 mln. klientų mokėjimų. Bendrovė įsteigta 1998 metais. „PayPal“ savo klientams suteikia geresnę galimybę prisijungti prie savo pinigų ir vienas kito, pinigų pervedimo operacijų metu išsaugodama privačią finansinę informaciją. Su „PayPal“ apmokėti galima naudojantis tiek savo „PayPal“ sąskaitos likučiu, banko sąskaitomis, „PayPal“ kreditu ar kredito kortelėmis. Turėdama 162 mln. aktyvių skaitmeninių piniginių, „PayPal“ sukūrė atvirą ir saugią apmokėjimo ekosistemą, kurią žmonės ir verslas renkasi atsiskaitymams internete, parduotuvėse ar mobiliuosiuose telefonuose. „PayPal“ yra globali apmokėjimo platforma, prieinama net 203 rinkose, leidžianti klientams apmokėti daugiau nei 100 valiutų, atsiimti lėšas į savo banko sąskaitas 57 valiutomis ir išsaugoti likutį savo „PayPal“ sąskaitose 26 valiutomis. „PayPal“ priklauso eBay Inc. kompanijai. 2014 m. rugsėjo mėn. eBay Inc. paskelbė apie planuojamą eBay ir „PayPal“ atskyrimą 2015 metais. Daugiau informacijos apie „PayPal“ pateikiama: www.paypal.com ir www.paypal-media.com. Daugiau informacijos apie planuotą eBay ir „PayPal“ atskyrimą nurodoma www.upadate.ebayinc.com.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.42445803sec.