Dvi lietuvaitės tapo «Wizz Air» ambasadorėmis

Didžiausia Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovė „Wizz Air“ turi naujus ambasadorius –lietuvaitės Ilona Krol ir Sandra Siniavskaja dvejus metus atstovaus ne tik avialinijų kompanijai, tačiau kartu reprezentuos ir Lietuvą. Renkant ambasadorius, viešame internetiniame balsavime savo nuomonę išreiškė daugiau nei 69 tūkst. kompanijos keleivių ir gerbėjų, o nauji ambasadoriai atrinkti iš 39 galimų kandidatų. „Wizz Air“ ambasadorių programa deklaruoja išskirtinį profesionalumą ir kokybišką bei dėmesingą keleivių aptarnavimą.

„Mūsų aviakompanijos skrydžių palydovai yra atsidavę savo darbui ir visada siekia suteikti geriausią keliavimo patirtį klientams. Ambasadorių komandą sudaro 24 savo darbui atsidavę orlaivio įgulos nariai, kuriuos kaip geriausius iš geriausių išrinko mūsų keleiviai“, – sako „Wizz Air“ korporatyvinių reikalų vadovas Owain‘as Jones‘as, pabrėždamas, kad šie ambasadoriai atstovauja „Wizz Air“ prekės ženklą ir vertybes savo šalyje bei už jos ribų, dalyvaudami žiniasklaidos ir labdaros renginiuose visame regione.

Lietuvoje tarptautinio konkurso nugalėtojomis tapusios vilnietės Ilona Krol (21 m.) ir Sandra Siniavskaja (26 m.) „Wizz Air“ bendrovę ir visą mažų sąnaudų skrydžių tinklą atstovaus 38-iose šalyse. Nauji ambasadoriai atliks ne tik savo nuolatines orlaivių įgulos narių pareigas, bet ir sieks visuomenei plačiau pristatyti savo darbą: atstovaus kolegoms ir apie skrydžių palydovo kasdienybę pasakos žiniasklaidai, mokykloms ar kitomis institucijomis.

„Džiaugiuosi, kad keleiviai mane išrinko būti viena iš „Wizz Air“ ambasadorių. Tapusi orlaivių įgulos nare išpildžiau savo vaikystės svajonę, tad dabar esu pasirengusi priimti kitą iššūkį ir tapti Lietuvos, „Wizz Air“ ir šios profesijos atstove”, – sako Ilona Krol.

Sandra Siniavskaja taip pat didžiuojasi tapusi naujos ambasadorių komandos nare. „Nuo tos akimirkos,  kai pirmą kartą įžengiau į lėktuvą, tiesiog įsimylėjau aviaciją. Labai tikiuosi, kad įkvėpsiu ir visus kitus, kurie nors kartą pagalvojo apie prisijungimą prie šios įdomios industrijos”, – savo mintimis dalijasi Sandra.

Visi „Wizz Air“ ambasadoriai yra savo darbui atsidavę specialistai, kurių įdomią karjerą galima sekti bendrovės socialinės medijos kanaluose ar patiems asmeniškai pamatyti skrydžių metu.

 

Apie „Wizz Air“:

 

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 63 „Airbus A320“ lėktuvai. Oro linijų kompanija skraidina iš 22 bazių ir siūlo 380 maršrutų, jungiančių 112 krypčių 38-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro 2300 profesionalų, kurie siūlo aukščiausio lygio aptarnavimą. Finansiniais metais, kurie baigiasi 2015 m. kovo 31 d., bendrovę „Wizz Air“ pasirinko 16,5 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra listinguojamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.03.2024 - 22.03.2024 Krakova,Zakopane un Augstie Tatri Latvia Tours
Zinātāji stāsta, ka Krakovā izdodas pašas labākās iepirkšanās tūres. Tur atrodami gan mazi saloniņi ar neredzētām lietām, gan arī visu zināmo | Skatīt vairāk
no 199.00 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 25.03.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.4998579sec.