Turizmo rinkos lyderis TUI Baltics apibendrino išankstinių pardavimų Vasara 2019 rezultatus

Šią vasarą TUI Baltics planuoja aptarnauti daugiau nei 50 000 turistų iš trijų Baltijos šalių. Populiariausios kryptys: Turkija, Kipras, Ispanija. Kelionių pardavimai išankstinių pardavimų metu viršijo paklausą 20%, į tai reaguodama, bendrovė paskelbė papildomus skrydžius į Turkiją rugsėjo ir spalio mėnesiais.

TT Baltics generalinis direktorius Ričardas Nosevičius pažymėjo: "Mūsų prognozės dėl Baltijos rinkos augimo visiškai pasiteisino. Išskirtiniai TUI grupės viešbučiai, kurie anksčiau mūsų turistams buvo pasiekiami tik iš Vakarų Europos oro uostų, sulaukė daug dėmesio, o susidomėjimas Turkija pranoko visus lūkesčius. Baltijos šalių gyventojai linkę vasaras leisti gimtinėje, o atostogauti vykti pavasarį, vasaros pradžioje ir rugsėjo, spalio mėnesiais. Todėl nuo rugsėjo 3 dienos mes didiname skrydžių skaičių iš dviejų Baltijos sostinių (Vilniaus ir Talino) ir pridedame 3 papildomus savaitinius reisus".

Vasaros sezono metu planuojama daugiau kaip 250 skrydžių, iš kurių daugiau nei 200 įvykdys turkų aviakompanija "Onur Air" – pagrindinis TUI Baltics skrydžių partneris 2019 metų vasarą. Aviakompanija turi daugiau nei 20 Airbus lėktuvų А320, А321 ir А330, taip pat nuosavą lėktuvų techninio aptarnavimo centrą - Onur Air Technics.

Išankstinių pardavimų metu buvo parduota daugiau kaip 50% TUI Baltics organizuojamų kelionių. Daugiausia kelionių parduota Lietuvoje. Pačios populiariausios kryptys – Turkija, Kipras, Ispanija. Baltijos šalių turistų atostogų pasirinkimas panašus, tačiau vidutinė kelionės kaina skiriasi: Latvijoje – 580 eurų, Lietuvoje – 630 eurų, Estijoje – 720 eurų asmeniui.

"Baltijos šalių turistai kruopščiai planuoja savo poilsį - keliones perka prieš 6-9 mėnesius, renkasi 4 ir 5 žvaigždučių viešbučius. Taip pat jaučiame didelį susidomėjimą ekskursijomis. TUI Baltics turistus pasitiks ir atostogų metu rūpinsis poilsiautojų gimtąja kalba kalbantys profesionalūs atstovai – kelionių vadovai", – patikino TT Baltics generalinis direktorius Ričardas Nosevičius.

TUI Baltics vasaros sezoną pradeda Lietuvoje – pirmas skrydis iš Vilniaus į Antaliją išvyksta balandžio 4 dieną, iš Talino – balandžio 13 dieną ir iš Rygos – balandžio 21 dieną.

TUI grupę

"TUI Group" (www.tuigroup.com) – įmonių grupė pasaulinėje turizmo rinkoje užimanti lyderio pozicijas,
įkurta susijungus dviem didelėms Europos turizmo įmonėms: Vokietijos
"TUI AG" ir Didžiosios Britanijos "TUI Travel PLC". Grupė jau 45 metus naudoja šypseną kaip logotipą ir su šūkiu "Atrask savo šypseną" kiekvienam keliautojui siūlydama jam tinkamiausią kelionę. Grupė valdo 1,6 tūkst. kelionių agentūrų ir turizmo interneto svetainių, šešias avialinijas, kurių flotilę sudaro daugiau nei 150 lėktuvų ir tris kruizinių kelionių kompanijas su 16 kruizinių laivų. Grupei
priklauso 380 viešbučių, tarp jų – aukščiausią kokybę užtikrinantys viešbučių prekės ženklai
"RIU", "Robinson", "TUI Blue" ir kt.
"TUI Group" keliautojams pasiūlo daugiau nei 180 kelionių krypčių ir kasmet visame pasaulyje aptarnauja virš 20 mln. klientų. Tarptautinė turizmo sektoriaus lyderė vienija 67 tūkst. darbuotojų dirbančių daugiau nei 100 šalių.

TUI Group – viena iš pačių pelningiausių turizmo įmonių pasaulyje, ne kartą apdovanota prestižinėmis tarptautinėmis "World Travel Awards" premijomis. 2013 aisiais buvo nominuota "Geriausio pasaulyje kelionių organizatorius" ir "Geriausios pasaulyje užsakomųjų skrydžių aviabendrovės" kategorijose. Įmonės apyvarta 2014-2015 metais siekė 20,1 milijardų eurų, įmonės pelnas – 1,069 milijardų eurų. TUI vertina šiuolaikinio keliautojo norą įgyvendinti savo troškimus bei idėjas kelionės metu ir padeda individualius poreikius paversti tikrove.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1776731sec.