Stokholmo magiškieji salynai laukia visų

Stokholmo archipelagas - didžiausias Švedijos ir vienas didžiausių Baltijos jūros salynų. Išsidėstęs tarp Stokholmo ir Alandų salų. Susideda iš maždaug 30 000 salų ir salelių. Didžiausia - Värmdön'o sala užimanti 180 km², trečia pagal dydį Švedijos sala.

Salynas yra populiari Stokholmo gyventojų laisvalaikio praleidimo vieta. Didžiausi, be paties Stokholmo, salyno miestai yra Gustavsbergas ir Vaksholmas.

Pirmą kartą į salyną atvykę svečiai ir lankytojai dažnai sustingsta iš susižavėjimo. Tiesa, norėdami pereiti rojų, jums reikia tik dviejų valandų.

Stokholmo senasis, tradicinis valčių laivynas susideda iš baltųjų laivų, kurių didžiąją dalį galima pavadinti jūros darbo arkliukais. Daugelyje laivų galima papietauti ar leistis į kelionę su įspūdinga vakariene.

Fjäderholmarna yra artimiausia sala, iš kurios galima aplankyti archipelagą viešnagėsStokholme metu. Ši mažytė sala yra viena iš įdomiausių lankytinų Stokholmo vietų. Jūs galėsite pasigrožėti švedų amatininkų darbais ir išsirinkti tinkamaiusią restoraną. Čia pamatysite gražiausias pasaulyje prieigas iš jūros.

Vaxholmas yra idiliškas salyno miestas. Mieste yra daug restoranų, kavinių ir parduotuvių. Vaxholmo viešbutis yra klasikinis pasirinkimas. Viešbutis pasiūlys ne tik skanius pietus ar vakarienę, bet ir nepakartojamus gamtos vaizdus. Vaxholmą lengviausia pasiekti - autobusu ar laivu.

Daugiau informacijos apie salyną galima rasti www.stockholmtown.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūta un Gardēžu vakariņas Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 2 personām, brokastis un vakariņas Michelin ceļvedī ieteiktā restorānā, kā arī spa piedāvājums // līdz 31.05. | Skatīt vairāk
no 225 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 29.04.2024 ️Tunisija😲 Neticamas cenas! Atlantic Travel
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks atpūtai spa un talasoterapijai, siltas saules baudīšanai, aizraujošām ekskursijām un pastaigām gar silto | Skatīt vairāk
295 EUR
Sala ar unikālu skaistumu! Latvia Tours
Korfu pludmales ir vienas no labākajām un tīrākajām, aptuveni 30 no tām piešķirts Zilais karogs. | Skatīt vairāk
no 469.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.49400902sec.