Miunchenas - puiki Vokietijos apsipirkimo vieta

Daugelį metų šopingo sostine buvo vadinamas Milanas. Tačiau gana sparčiai apsipirkimo sostinę vejasi Vokietijos miestas Miunchenas. Mados dizainerių rubai, nauji ir seni daiktai, Bavarijos suvenyrai, papuošalai, buities prekės, maisto produktai – visa tai galima atrasti Miunchene.

Pagrindinės Miuncheno prekybos gatvės yra pėsčiųjų zonoje tarp Karlsplatz ir Marienplatz aikščių. Tiesa, negalima pamiršti ir didžiųjų prekybos centrų, kuriuos renkasi gana didelė dalis pačių miesto gyventojų. Tačiau tiems, kurie pirmenybę teikia išskirtinumui, patartina apsilankyti Maximilianstrasse, pasivaikščioti po Theatinerstrasse arba Residenzstrasse gatves. Stilingų ir patrauklių dalykų galima atrasti Schwabing kvartale.

Miunchene galima įsigyti ir tradicinių Bavarijos kostiumų. Šie kostiumai ne tik gražūs, bet ir leis pasijausti tikru Oktoberfest ar alaus festivalio šventės dalyviu.

Residenzstrasse gatvėje yra įsikūrusi puiki Dallmayr parduotuvė, kurioje galima įsigyti ne tik skrudintos maltos kavos, bet ir saldainių iš beveik visų pasaulio šalių. Parduotuvė Neuhauser Strasse 2 jums pasiūlys įsigyti tradicinių Miuncheno alaus puodelių ir stiklinių.

Norite įsigyti alaus bokalų? Apsilankykite Auer Duet blusų turguje. Čia taip pat galima rasti buities daiktų, knygų, antikvarinių daiktų ir kitų orginalių dirbinių. Blusų turgus vyksta tris kartus per metus - pirmąjį gegužė šeštadienį, šeštadienį po Jokūbo dienos (25 d.) ir bažnytinės šventė metu, spalio mėn. trečią šeštadienį.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.04.2024 - 30.04.2024 MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.97665811sec.