Nakvynė Londone tik už 11 eurų

Didžiosios Britanijos sostinę Londoną turistai įvardija kaip ganėtinai brangų miestą. Tačiau dabar didelių išlaidų sau negalintys leisti keliautojai turi naują alternatyvą – Malaizijos žemų kainų viešbučių tinklas Tune Hotels Londone, visai šalia Bigbeno, atidarė vieną pigiausių savo viešbučių.

Standartinė mažo kambariuko kaina yra 35 svarai už naktį, tačiau, sulaukus specialių pasiūlymų, kambarį galima rezervuoti tik už 9 svarus (11 eurų). Kadangi numerio kaina yra maža, už visas kitas viešbučio paslaugas reikia mokėti papildomai – kambario tvarkymas 7,50 svaro, oro kondicionierius – 3, o rankšluostis – 1 svaras.

Tune Hotels viešbučių tinklo pagrindinė veiklos koncepcija yra labai paprasta – reikia mokėti tik už tai, kuom yra naudojamasi. Būtent todėl viešbučio reklaminis šūkis skelbia "Penkių žvaigždučių lova už vienos žvaigždutės kainą!". Į pagrindinį kambario mokestį įeina: gera lova, tvarkingas dušas, patogi vieta miesto centre, švara kambaryje ir saugumas. Už visą kitą – rankšluosčius, pusryčius, televiziją, internetą – reikia mokėti atskirai.

Jei naujajam viešbučiui seksis puikiai, tuomet Tune Hotels žada dar labiau praplatinti savo viešbučių tinklą Londone. Iki 2017 metų Londone planuojama atidaryti dar 15 žemų kainų viešbučių, kurių bendras kambarių skaičius turėtų siekti 1500. Iki šiol Tune Hotels savo viešbučius turėjo tik Malaizijoje ir Indonezijoje.

Daugiau informacijos apie Tune Hotels galima rasti www.tunehotels.com.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Izstāde "Laika dārzs" Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 6. aprīļa līdz 29. maijam, Valmieras muzejā skatāma Birutas Jansones, Antras Galzones, Gitas Sirmās un Lailas Stradas mākslas darbu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75683522sec.