Berlyne atidaromas muzikinis viešbutis

Šių metų spalio 15 dieną Vokietijos sostinėje Berlyne bus atidarytas naujas viešbutis, kuris išsiskirs tuo, kad viskas jame bus susiję su muzika ir muzikantais. Naujajame nhow Berlin viešbutyje, įsikūrusiame ant Šprė upės kranto tarp muzikos koncerno Universal Music ir muzikos kanalo MTV pastatų, įrengtos įrašų studijos, kuriose muzikantai viešėdami viešbutyje galės įrašinėti naujus garso takelius.

Naujojo viešbučio motyvas – muzika. Daugelyje viešbučio patalpų vyrauja šiuolaikinio meno akcentai. Interjere dominuoja šviesūs tonai. Gerą atmosferą kambariuose palaikys didžiuliai langai, pro kuriuos atsiveria puikūs Šprė upės vaizdai, ir vasaros terasa.

Jei muzikus netikėtai užkluptų įkvėpimas kurti, tuomet galima užsisakyti gitarą, kurį bus pristatyta į kambarį. Naujus kūrybinius darbus galima tiesiog persiųsti į įrašų studiją ir toliau juos apdoroti profesionalia aparatūra.

Iš viso nhow viešbutis turi 304 kambarius, kuriuos suprojektavo dizaineris iš Niujorko Karimas Rašidas. Kambariuose vyrauja trys spalvos – rožinė, mėlyna ir pilka. Kambarių dizainas kurtas atsižvelgiant į jų išsidėstymą - East, West ir Upper Tower bokštuose.

Berlyne savo dainas įrašinėjo tokie garsūs muzikantai kaip Deividas Bovis, REM ir airių grupė U2. Galima daiktas, kad nhow Berlin viešbutis bėgant laikui taipogi galės pasigirti legendomis virsiančiais įrašais. Žinoma, apsilankyti viešbutyje kviečiami ir su muzika nesusiję žmonės. Šis viešbutis – tai puiki galimybė pagyventi muzikos ir šiuolaikinio meno nuotaikomis.

Daugiau informacijos apie nhow Berlin galima rasti interneto svetainėje www.nhow-hotels.com/berlin/en/nhow.htm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47490311sec.