Avots: BalticTravelnews.com/Travel.ru
Lapkričio 20 d. Peru pirmąkart vyks krevečių festivalis (Festival del Camaron). Šią dieną Castrovirreyna regiono restoranai savo klientams pasiūlys įvairiausių patiekalų, kurių pagrindas – krevetės.
Populiariausi peru patiekalai iš krevečių yra sriuba Chupe de camarones (krevetės, ryžiai, pomidorai ir bulvės), keptos krevetės, krevečių kokteilis ir t.t. Festivalio metu taip pat vyks įvairūs konkursai, koncertai.
Peru virtuvė – tautinis pasididžiavimas, išskirtinumas, todėl šalyje aktyviai vystomas turizmas, kurio „arkliukas“ – tradicinė virtuvė.
Krevečių festivaliai vyksta tiek Šiaurės, tiek Pietų Amerikoje.
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.