«Latvijos vyno turo» vyndariai sėkmingai startuoja keturiose tarptautiniuose turizmo paroduose

Dvylikai Latvijos Vyndarių asociacijos nariams, kurie jau du metus sėkmingai vadovauja projektui - svetainėje "Latvijos vyno turas" (www.latvijasvinature.lv), 2020 metai prasidėjo darbingai ir kūrybiškai. Su projektu "Latvijos vyno turas", kuris tarnauja kaip Latvijos vynų daryklų ekskursijų ir degustacijų vadovas, sėkmingai supažindinta keturiose tarptautiniuose turizmo paroduose.

Vyno gamintojams tolimiausia kelionė šių metų pradžioje buvo į Suomijos sostinę Helsinkį, kur pirmą kartą vyno gamintojai turėjo galimybę papasakoti apie mažąją vyno kultūrą Latvijoje, taip pat susipažinti su produkcija. Suomių keliautojai labai susidomėjo apie galimybę aplankyti Latvijos vynuogių sodus, taip pat norėjo susitikti su pačiais vyno gamintojais.

Lietuvos sostinėje Vilniuje "Latvijos vyno turas" lankėsi jau antrą kartą, todėl turizmo parodos "Adventure" lankytojai džiaugėsi su galimybe susipažinti su naujienomis, kas įvyko per metus projekte. "Po parodos lankytojų susidomėjimų, vyndariai prognozuoja, kad šią vasarą lietuviai Latvijos vyno daryklose bus dažni svečiai," sako "Latvijos vyno turas" projekto dalyvė, "Durbes veltes" vyno gamintoja Evija Kopštale.

Estijoje, parodoje "Tourest", vyndariai save parodė jau antrus metus iš eilės. Sėkmingas dalyvavimas parodoje sukūrė naujas idėjas. "Mes planuojame sukurti kompleksinius pasiūlymus, kur dalyviai galės vyno daryklos gaminiais mėgautis ir su kitų vietinių gamintojų produkcija susipažinti, taip pat turės galimybę aplankyti artimus ekskursijų objektus", komentuoja Latvijos vyndarių asiociacijos valdybos narys Ričardas Ivanovas.

Taip pat Latvijoje, parodoje "Balttour" Rygoje, vyndariai "Latvijos vyno turą" prezentavo beveik 3000 lankytojų.

Apie projektą "Latvijos vyno turas"

"Latvijos vyno turas" svetainė yra sukurta, susivienyjusių 12 mažųjų, tačiau sėkmingų Latvijos vyno daryklų: SIA "EVI&JO" (Durbe), SIA "Aizputes vīna darītava" (Aizpute), SIA "Mazburkas" (Tukums), SIA "Tēviņi" (Zemīte), SIA "Tērvetes veltes" (Tērvete), IK "Cremon" (Krimulda), z/s "Pīlādži" (Sigulda), SIA "Jokas Developments" (Limbaži), SIA "Līgatnes vīna darītava" (Līgatne), SIA "Bauņu sēta" (Naukšēni), SIA "Aiviekstes klēts" (Lubāna), SIA "M.A. studija" (Kalvene).

Svetainės www.latvijasvinature.lv lankytojas gali susipažinti ne tik su kiekvienos vyno daryklos istorija ir apžiūrėti produkciją, bet ir sužinoti, kaip galima ten nuvykti ir užsisakyti degustaciją. Taip pat svetainė parodo informaciją apie arčiausias vietas, kur galima permiegoti ir kokius įdomius objektus galima aplankyti. Svetainė patogiai naudojama ir svečiams iš užsienio, nes svetainė sukurta penkiomis kalbomis (lietuvių, estų, anglų, vokiečių ir rusų). Svetainė taip pat turi programėlę, kuri prieinama kiekvienam susidomėjusiam nemokamai.

"Latvijos vyno turas" buvo sukurtas Latvijos Vyndarių asociacijos sudarytame projekte "Latvijos vyno turizmo raida".

Daugiau informacijos: Ričardas Ivanovas. El.paštas: [email protected]

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96778107sec.