«Via Jurmala Outlet Village» atidarymas – rugpjūčio 14 dieną

Rugpjūčio 14 dieną duris pirkėjams atvers išparduotuvių miestelis „Via Jurmala Outlet Village“-didžiausias išparduotuvių parkas Baltijos šalyse, tarp Rygos ir Jūrmalos esančioje Pinki gyvenvietėje.

Viktorija Beatričė Radzevičienė, „Via Jurmala Outlet Village“ direktorė, sako, kad tai pirmas tokio tipo miestelis (outlet) Baltijos šalyse. Jame  pirkėjams bus pasiūlyta nauja apsipirkimo ir pramogavimo patirtis.

„Rygoje, skirtingai nuo kitų Europos ir pasaulio sostinių, nebuvo rajono arba gatvės, kur būtų sutelktos populiarių prekių ženklų parduotuvės. Atidarydami „Via Jurmala Outlet Village“ mes išsprendžiame šią problemą. Mūsų išparduotuvių parkas įsikūręs visiškai greta miesto, prie Rygos ir Jūrmalos magistralės, kuria per metus pravažiuoja apie 13 milijonų automobilių. Šalia- Rygos oro uostas o Outlet tipo prekyvietes ypač mėgsta turistai ir anksčiau ar vėliau jie grįš“ -teigia V. B. Radzevičienė.

„Koronaviruso pandemija įtakojo praktiškai visas gyvenimo sritis.  Atsiliepė ir mūsų projektui. Dėl renginiams skirtų apribojimų ir žmonių saugumo atsisakėme planų surengti didelę „Via Jurmala Outlet Village“ atidarymo šventę. Tačiau specialūs atidarymo pasiūlymai ir dovanos bus ir jau rugpjūčio viduryje  lauksime pirkėjų mūsų parduotuvėse, kavinėse, pramogų zonose“, – pasakoje V. B. Radzevičienė.

Miestelyje kiekviena kavinė, restoranas ir poilsio vieta turi savo atskirą oro vėdinimo ir kondicionavimo sistemą, taip pat atskirą įėjimą.

„Via Jurmala Outlet Village“ pirkėjai galės įsigyti maždaug 100 pasaulyje populiarių prekių ženklų drabužių, avalynės, aksesuarų su 30–70 proc. nuolaida. Tarp jų bus „Hugo Boss“, „Ermenegildo Zegna“, „Guess“, „Puma“, „Tommy Hilfiger“, „Ecco“, „Stefanel“, „Levi’s“, „Camel Active“, „Lee Wrangler“, „Billionaire“, „Brunello Cucinelli“, „Pako Lorente“ išparduotuvės. Dalis šių ženklų į Latvijos rinką įeina kartu su šiuo projektu.


Apie „Via Jurmala Outlet Village“

Vieta: Jaunā g. 12, Pinkiai (Babytės sav.).

Stovėjimo aikštelė: 750 automobilių.

Kaip pasiekti viešuoju transportu: autobusu, važiuojančiu iš Rygos į Pinkius ( Nr. 4, 32, 43), traukiniu „Ryga–Babytė–Jūrmala“, Babytėje persėdus į autobusą Nr. 4.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Aktīvās tūrisma sezonas atklāšana Jelgavā Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
20.aprīlī 12 - 17 ikviens aicināts uz aktīvās tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu Dzīvesziņas un arodu sētā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61718392sec.