Rygoje vyks didžiausias pasaulyje blondinių paradas Go Blonde

2010 05 29 dieną Rygos Katedros aikštėje vyks Go Blonde festivalis. Tai didžiausias blondinių paradas pasaulyje. Festivalį Go Blonde jau antrus metus iš eilės organizuoja Latvijos Blondinių asociacija. Šiais metais festivalis vyks gegužės 28 - 29 dienomis. Šventę remia pirmaujančios Latvijos turizmo kompanijos - airBaltic Travel, viešbučių tinklas Reval Hotels, Member of airBaltic Hotels ir viešbutis Europa City Riga.

Latvijos Blondinių asociacijos prezidentė Marika Ģederte pasakoja: „Latvijos blondinės yra unikalus ženklas. Su kiekvienais metais mes tampame vis reikšmingesnėmis Latvijos turizmo pramonės srityje. Netrukus festivalis Go Blonde taps toks garsus ir laukiamas kaip Brazilijos ar Italijos karnavalai, kurie sutraukia į šalį tūkstančius turistų”.

Gegužės 28 - 29 d. vyks įvairūs renginiai: teminis vakarėlis „Džiaze tik merginos” Marilyn Monroe antrininkės rinkimai automobilių muziejuje, Blondinių paradas ir šou Katedros aikštėje, Pink Lounge, Blondo Dīvu koncertai ir finalinis renginys naktiniame klube Godvil. Plačiau apie festivalio programą galite paskaityti svetainėje www.goblonde.lv.

Latvijos Blondinių asociacijos pagrindinis tikslas yra labdaros skatinimas. Go Blonde festivalio garbei yra sukurti unikalūs marškinėliai. Visas gautas pelnas už marškinėlius bus skirtas labdaros projektams remti. Asociacija rūpinasi ir vaikų užimtumu. Itin daug dėmesio skiriama vaikams su negalia, organizuojami įvairūs renginiai, pavyzdžiui, Kalėdų labdaros renginiai.

Praėjusiais metais Go Blonde paradas sulaukė itin didžiulio žiniasklaidos dėmesio. Televizijos transliavo įvairius renginių reportažus, kurių pagrindinė frazė buvo – „Latvija atrado būdą kaip kovoti su krize”. Vokietijos nacionalinės televizijos kanalas 1 sukūrė dokumentinį filmą apie Blondinių asociaciją. Parado nuotraukos atsirado populiariausiuose gyvenimo būdo žurnaluose Mairie Claire (JAV) ir Grazia (Anglija). Išsamesnės informacijos ieškokite: http://www.goblonde.lv/presslat.html.

Nuotraukos: www.goblonde.lv/photogallerylat.html

 

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.62188005sec.