Naujausios alternatyvaus turizmo tendencijos

Šiais laikais žmogus keliauja ne vien su tikslu pailsėti. Jūsų dėmesiui siūlome susipažinti su naujomis turizmo alternatyvomis:

Katastrofos

Kai kam patinka lankyti vietas, kuriose įvyko įvairios katastrofos. Visiems turbūt yra tekę girdėti apie gamtos stichijų medžiotojus, kuriems didžiausias nuotykis yra keliauti ir savo akimis pamatyti šėlstančią gamtą. Populiariausios vietos: Naujojo Orleano pakrantė JAV, kuriai teko išgyventi viesulo Katrin sukeltus pragarą, pietų ir pietryčių Azijos regionas, kur vis dar matyti 2004 metais vykusio žemės drebėjimo ir cunamio pėdsakai, ir žinoma, Islandija - Eijafjadlajegidl ugnikalnis.

Vaiduokliai

Tuo tarpu kitus vilioja antgamtiniai reiškiniai. Jie mieliau renkasi vietas, kur būtų galima pamatyti paranormalių „dalykėlių“. Vaiduoklių medžiotojai traukia į Dubliną, Floridą, Brisbaną ir Kvebeką.

Tamsusis turizmas

Į šią grupę patenka visi tie, kurie savo akimis nori išvysti tamsiausios žmonijos praeities vietas. Turbūt nereikia ir sakyti, su kuo asocijuojasi Aušvicas Lenkijoje, Robeno sala Keiptauno pakrantėje ir Raudonųjų khmerų „Mirties laukas“ Kambodžoje.

Pop kultūra

Ši turizmo rūšis orientuota į populiariausią literatūrą, kiną, televizijos šou, muziką, pasaulio garsenybes. Būtent dėl šių paskatų legendinės grupės The Beatles gerbėjai kasmet susitinka Liverpulyje.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38109112sec.