Atidaromas Medicinos banko iš dalies finansuotas didžiulis SPA kompleksas

Pirmą lapkričio savaitę duris lankytojams atvers pirmasis Vakarų Lietuvoje sveikatinimo ir SPA kompleksas "Atostogų parkas". Netoli Palangos įsikūrusiame komplekse vienu metu galės ilsėtis iki 400 žmonių. Iš viso į šį projektą investuota 5,56 mln. Eur, dalį jo finansavo Medicinos bankas.

Turizmo ir sveikatinimo kompleksą tikimasi pamėgs ne tik Lietuvos, bet ir kaimyninių šalių gyventojai iš Europos ir Rytų. Visus metus veiksiantis kompleksas užima 8 tūkst. kv. metrų plotą. Jo įkūrėjai žada, jog čia bus galima pailsėti bei pasimėgauti teikiamomis sveikatinimo, ligų prevencijos ir grožio paslaugomis.

"Atostogų parkas" pirmasis Baltijos šalyse siūlomoms procedūroms žada naudoti natūralius žemės gelmių išteklius – geoterminį vandenį ir dumblingas nuosėdas (sapropelį).

"Gavę Europos Sąjungos finansavimą, daugiau kaip pusmetį atlikome bandymus, sudarėme metodikas, kurios leis pasiekti geriausių sveikatinimo rezultatų. Įrodyta, kad geoterminio vandens procedūrų teigiamas poveikis išlieka iki 4 mėnesio po kurso, sapropelio – mažiausiai 2 mėnesius po procedūrų", – sako projektą vykdančios UAB "Atostogų parkas" direktorius Ričardas Jovaiša.

Pramogų komplekse poilsiautojams taip pat bus siūlomas baseinas su treniruokliais po vandeniu, malkomis šildomos pirtys, adrenalino mėgėjams po atviru dangumi įrengti baseinai.

"Tokio SPA centro Vakarų Lietuvoje labai trūko – norintiems pasilepinti sveikatinimo paslaugomis iki šiol tekdavo įveikti nemažą atstumą iki Druskininkų ar Birštono. Šis kompleksas turėtų būti populiarus ir tarp svečių iš kaimyninių šalių", – įsitikinęs Medicinos banko Klaipėdos filialo direktorius Vaidas Vyšniauskas.

Sveikatingumo ir SPA centro įkūrimui buvo gauta beveik 2,8 mln. Eur Europos Sąjungos parama, dar 1,7 mln. Eur finansavo Medicinos bankas. Pradėjus veikti kompleksui, čia bus įdarbinta apie 70 žmonių.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu


 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.10893488sec.