Kodėl svarbu fotografuoti akimirkas?

„Fotografuoti ar nefotografuoti?“ – štai kur klausimas, kuomet keliaujate pramogauti. Dažnas sakys, kad pramogos metu kamera neleis pilnai įsijausti ir trukdys laisvai pramogauti. Kiti paantrins, kad stebint viską pro fotoaparato akutę galite praleisti ar nepajusti dalies viso malonumo. Bet ar būsite laimingi, jei skraidydami vėjo tunelyje ar skriedami super automobiliais, neturėsite nei vienos nuotraukos? Be nuotraukų atsiminimai ištirps kaip ledai karštą vasaros dieną, dėl to mes sakome, kad REIKIA fotografuoti smagias akimirkas!

Įamžinti lengva
Šiuolaikinėje eroje fotografuoti yra paprasta: fotoaparatą turi beveik kiekvienas, o dažno mobilusis telefonas fotografuoja taip gerai ir kokybiškai, kad daugiau nieko nebereikia. Galimybės leidžia ne tik greitai įamžinti, pagražinti, bet ir įdėti nuotrauką į „virtualų albumą“ čia ir dabar, kai tu dar mėgaujiesi pramoga.

Kodėl reikia fotografuoti?
Visų pirma, pramogos metu mes dažniausiai ne tik „pyškiname“ vaizdus, bet ir ieškome įdomių kadrų. Mes labiau susipažįstame su mus supančia aplinka, nes norime įamžinti įdomiau, linksmiau ir subtiliau, nei tik elementari nuotrauka.
Antra – nors daugelis ir neigia, tačiau žmonės nori pamatyti, ką Jūs veikiate, o Jūs ramiai nemiegosite, jei kiti nepamatys, kaip smagiai šiandien pramogavote. Būtent tai dabar paprasta ir greita padaryti socialinėje erdvėje, kurioje tarp milžiniškų informacijos srautų patalpinate ir savo smagią nuotrauką ar video įrašą iš pramogos.
Na, o svarbiausias nuotraukų privalumas – jos padeda atsiminti. Nefotografuojant emocijos bus stipresnės, tačiau po metų galvoje suksis jau kiti atsiminimai, o štai nuotraukose užfiksuotos akimirkos ir po 10 metų spinduliuos ypatingą pramogos nuotaiką.

Dabar – viskas suderinama!
Yra pramogų, kurių metu geriau nelaikyti fotoaparato rankose arba tiesiog to padaryti negalėsite fiziškai. Akimirkų įamžinimo svarbą supranta visi, dėl to pramogų organizatoriai jaučiasi įpareigoti pasirūpinti pramogos nuotraukomis.
„Šuolio parašiutu ar su virve nuo tilto metu Jums ant galvos bus pritvirtinta veiksmo kamera, skriedami ralio trasoje su lenktyniniais automobiliais, nepastebėsite, kad Jus filmuoja automobilyje įmontuotos kameros, o kitų pramogų metu, kur sunku pačiam save įamžinti, tai darys profesionalūs fotografai“, – pasakoja pramogas organizuojančių „Laisvalaikio Dovanų“ atstovai.
Pramoga – puiki dovana ne tik dėl to, jog atsiminimai išlieka ilgai, tai ir smagus laisvalaikio praleidimo būdas. Pramogaukite, džiaukitės, šypsokitės ir fo-to-gra-fuo-ki-te! Tegul atsiminimai ir gerai praleistas laikas išlieka ne tik galvoje, bet ir smagiose ir kartais net kvapą gniaužiančiose nuotraukose!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.14480495sec.