Omnitel ir Ežio klientai aktyviausiai naršė «Satta Outside» festivalyje

2013-ųjų vasara buvo kaip niekad turtinga muzikos festivalių, į įvairius Lietuvos kampelius sukvietusių tūkstančius geros muzikos mylėtojų. Vasarai besibaigiant, telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“ apžvelgė, kokiomis mobiliojo ryšio paslaugomis festivaliuose buvo naudojamasi daugiausia, kurio festivalio lankytojai daug skambino, o kurio – naršė internete ir dalijosi įspūdžiais bei vaizdais socialiniuose tinkluose.
Šiltuoju metų laiku Lietuvos gyventojai mobiliuoju internetu pamėgtose poilsio vietose pajūryje ir kituose kurortiniuose miestuose labai aktyviai naudojasi tiek darbo dienomis, tiek savaitgaliais. Tačiau rugpjūčio 9-11 dienomis Šventojoje vykusio festivalio „Satta Outside“ metu „Omnitel“ ir „Ežio“ klientai naršė dar aktyviau ir persiuntė net penktadaliu daugiau duomenų nei šiltą, daug poilsiautojų į pajūrį sutraukusią pirmą rugpjūčio savaitę. „Satta Outside“ buvo persiųsta 3,4 karto daugiau duomenų nei liepos viduryje Trakuose vykusiame „Tamsta Muzika“ festivalyje bei net 4,6 karto daugiau nei rugpjūčio pradžioje Zaraso ežero saloje praūžusiuose „Galapaguose“.
-„Vasaros savaitgaliais išmanieji telefonai „iškeliauja“ į pajūrį, kurortus ir muzikos festivalius. Žmonės mėgsta būti įvykių sūkuryje ir dalytis įspūdžiais su savo draugais ir artimaisiais, kur bebūtų. Užtikrinti ryšio kokybę pajūryje ar prie ežerų ne visada paprasta, tačiau padarėme viską, kad „Omnitel“ ir „Ežio“ klientai galėtų naudotis kokybišku mobiliuoju ryšiu tolimiausiuose šalies kampeliuose“, – sakė „Omnitel“ viceprezidentė klientams Lina Galatiltė.
Pasak jos, vasaros pradžioje „Omnitel“ net tris kartus padidino 3G ryšio aprėptį apie pajūrio miestus bei pagerino 3G tinklo kokybę, aprėptį ir mobiliojo interneto greičius 30-40 kilometrų spinduliu apie Vilnių.

„Omnitel“ ir „Ežio“ klientai daugiausia skambino kitame pajūryje, Karklėje, vykusiame festivalyje. „Karklė 2013 Live Music Beach“ metu „Omnitel“ ir „Ežio“ klientai prakalbėjo dvigubai daugiau minučių nei „Galapaguose“ ir beveik dvigubai daugiau nei „Sūpynių“ festivalyje. Beje, Pakretuonės kaime vykusios „Sūpynės“ skambučių skaičių apie Ignaliną „Omnitel“ tinkle išaugino daugiau kaip tris, o SMS žinučių – keturis kartus, palyginti su ankstesne savaite.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48300505sec.