airBaltic ir Sixt sutarė dėl bendradarbiavimo

Latvijos nacionalinė aviakompanija „airBaltic“ ir SIXT, viena iš pirmaujančių Europos mobilumo paslaugų teikėjų, bendradarbiaus siūlydamos savo paslaugas keliautojams. Bendrovių klientams tai leis keliones organizuoti sklandžiau ir patogiau įsigyti reikiamas paslaugas.

Michael Grimme, „airBaltic“ pardavimų ir rinkodaros vyresnysis viceprezidentas sakė: „airBaltic.com“ yra milžiniška kelionių paslaugų parduotuvė, kurioje yra siūloma viskas – nuo skrydžių iki viešbučių užsakymo, draudimo, akinių nuo saulės atostogoms paplūdimyje ir net rožių skrydžio metu. Natūralu buvo mūsų pagrindiniu automobilių nuomos partneriu pasirinkti SIXT, siūlančią patikimas paslaugas bet kuriame iš 60 miestų Europoje, Vidurio Rytuose, Rusijoje ir NVS šalyse, kur skraido „airBaltic“.

„Suvienyti jėgas su „airBaltic“ yra svarbus žingsnis užtikrinant dar didesnį patogumą mūsų klientams. SIXT teikia aukščiausios kokybės mobilumo paslaugas palankiomis kainomis, o tai atitinka ir „airBaltic“ strategiją. Malonu, kad „airBaltic“ pasirinko SIXT savo partneriu, bendrovės klientams pasiūlysime puikias automobilių nuomos sąlygas“, – sakė SIXT vadovas Lietuvoje Algimantas Andrašiūnas.

Pradėjus „airBaltic“ ir SIXT partnerystę, „BalticMiles“ lojalumo programos nariai gaus dvigubai daugiau taškų už automobilio nuomą iš SIXT bet kurioje pasaulio vietoje.

„airBaltic“ siūlo 60 skrydžio maršrutų iš savo pagrindinio oro uosto Rygoje. Per kiekvieną iš miestų, kur skrenda, „airBaltic“ siūlo patogų susisiekimą naudojantis „North Hub Ryga“ tinklu, apimančiu Europą, Skandinaviją, Rusiją, NVS ir Artimuosius Rytus.

Apie „airBaltic“. „Air Baltic Corporation“ („airBaltic“) buvo įkurta 1995 metais. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas – Latvijos valstybė, valdanti 99,8 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 34 lėktuvai: šeši „Boeing 737-500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“, dešimt „Fokker 50“ lėktuvų ir aštuoni „Bombardier Q400 NextGen“. „airBaltic“ siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. 2009/2010 metų oro bendrovės vardą (Gold Award), kurį suteikė Europos regioninių oro bendrovių asociacija. „airBaltic“ gavo ir pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“. 2010 m. oro bendrovei įteiktas specialus pasaulinio apdovanojimo „The Budgies World Low Cost Airline Awards“ prizas, kuriuo pripažinti „airBaltic“ kaip hibridinės oro bendrovės pasiekimai.

Apie „SIXT Lietuva“. SIXT– pirmaujanti mobilumo paslaugų teikėja Europoje, įkurta 1912 metais Miunchene, Vokietijoje. SIXT nuomoja automobilius, teikia išperkamosios nuomos, automobilių parko valdymoir konsultavimo paslaugas ir yra naujoviškų technologijų lyderė šiose srityse. SIXT veikia 105 šalyse ir turi daugiau kaip 4000 nuomos punktų visame pasaulyje. Daugiau informacijos rasite adresu http://www.sixt.lt/; www.facebook.com/sixt.lietuva.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaide auto nomai Bahreinā Europcar
Persijas līča debeszilajos ūdeņos atrodas apslēpts dārgakmens, kas gaida izpēti — Bahreina. Nepalaid garām, rezervē tūlīt un saņem 20% atlaidi. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.04.2024 - 02.05.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.91709995sec.