SIXT kartu su airBaltic kviečia aplankyti Europoje gyvenančius draugus ir mylimuosius

Įsibėgėjus rudeniui, automobilių nuomos kompanija SIXT kartu su aviakompanija „airBaltic“ kviečia dalyvauti „Facebook“ žaidime ir laimėti skrydį bei nemokamas automobilio nuomos paslaugas svečiuojantis pas užsienyje gyvenančius draugus.

Dėl intensyvėjančio gyvenimo ritmo lieka vis mažiau laiko susitikimams su artimaisiais bei mylimaisiais, o ypač su gyvenančiais užsienyje, todėl SIXT ir „airBaltic” organizuoja žaidimą, kurio laimėtojams suteiks galimybę aplankyti po pasaulį išsibarsčiusius draugus bei pažinti šalį, kurioje jie gyvena.

„Konkurso prizas suteikia galimybę ne tik nemokamai nuvykti į pasirinktą šalį, bet ir su SIXT „Mini Cooper“ automobiliu pamatyti gražiausias ir kitą kartą turistinių kelionių aplenkiamas šalies vietas. Kas gali būti geriau?“, – sako SIXT vadovas Lietuvoje Algimantas Andrašiūnas.

Norintys dalyvauti SIXT žaidime turi apsilankyti „Sixt Lietuva“ „Facebook“ profilyje (https://www.facebook.com/sixt.lietuva), paspausti „like” mygtuką bei užpildyti registracijos anketą. Burtų keliu bus išrinktas vienas laimingasis, kuriam atiteks oro linijų „airBaltic“ lėktuvo bilietas ir automobilio „Mini Cooper“ nuoma pasirinktoje šalyje.

Konkursas vyksta Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Registruotis galima iki spalio 18 d.

Šių metų birželio mėnesį Latvijos nacionalinė aviakompanija „airBaltic“ irpirmaujanti Vokietijos automobilių nuomos kompanijų SIXT, pasirašė bendradarbiavimo sutartį. Nuo šiol kompanijų klientai turės galimybę tuo pačiu metu įsigyti lėktuvo bilietą bei rezervuoti SIXT automobilį visose šalyse, kuriose „airBaltic“ teikia savo paslaugas.

Apie „SIXT Lietuva“. SIXT– pirmaujanti mobilumo paslaugų teikėja Europoje, įkurta 1912 metais Miunchene, Vokietijoje. SIXT nuomoja automobilius, teikia išperkamosios nuomos, automobilių parko valdymoir konsultavimo paslaugas ir yra naujoviškų technologijų lyderė šiose srityse. SIXT veikia 105 šalyse ir turi daugiau kaip 4000 nuomos punktų visame pasaulyje. Daugiau informacijos rasite adresu http://www.sixt.lt/; www.facebook.com/sixt.lietuva.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.14418221sec.