AVIS pataria: mokėk anksčiau, kainuos mažiau

Automobilių nuomos bendrovė „AVIS Lietuva“ savo klientams pristato naują paslaugą, leisiančią net iki 30proc. pigiau išsinuomoti automobilį.

Pirmaujanti automobilių nuomos bendrovė „AVIS Lietuva“ nuo šios vasaros siūlo išankstinio mokėjimo „Mokėk dabar“ paslaugą. Dabar kiekvienas norintis išsinuomoti automobilį klientas gali apsilankyti kompanijos interneto svetainėje www.avis.lt ir ten esančioje rezervavimo sistemoje iš anksto užsisakyti ir užmokėti už pasirinktą automobilį. Šia paslauga galima pasinaudoti užsisakant automobilį 14-oje dažniausiai lankomų Europos šalių: Vokietijoje, Italijoje, Portugalijoje, Suomijoje, Didžiojoje Britanijoje, Norvegijoje, Prancūzijoje, Olandijoje, Ukrainoje ir kitose. Rugpjūčio mėnesį šiuo išskirtiniu pasiūlymu galima bus pasinaudoti ir nuomojantis automobilį Kinijoje, Pietų Korėjoje, Maroke, Saudo Arabijoje, JAE ir kt. Priklausomai nuo šalies, nuomos trukmės ir automobilio klasės, pasinaudojus išankstinio mokėjimo „Mokėk dabar“ paslauga, norimo automobilio nuomos kaina bus nuo 5 iki 30proc. mažesnė.

Pasak kompanijos „AVIS Lietuva“ vadovės Daivos Kryžanovskienės, šiuo metu ypač pagausėjo individualiai planuojamų kelionių, kai užsakomas ne kelionės paketas, o pagal individualius poreikius užsisakomi viešbučiai ir kelionės. Šiais laikais vis daugiau šeimų pačios imasi iniciatyvos planuodamos atostogas, o ne patiki šiuos rūpesčius kelionių agentūroms. Atostogauti išsiruošusi šeima gali lanksčiai susiplanuoti savo kelionės laiką. Su išsinuomotu automobiliu galima nuvykti į atokiausius kampelius, kurie būtų tiesiog nepasiekiami vykstant su grupe. „AVIS Lietuva“ siūlo daugybę automobilių, tad klientui tereikia išsirinkti tinkamą, o su išankstinio mokėjimo „Mokėk dabar“ paslauga – ir gerokai sutaupyti.

„AVIS“ patarimai šeimos kelionei

Planuokite. Prieš kelionę sudarykite konkretų kelionės tikslų planą, pasižymėkite norimas aplankyti vietas ir kokiu keliu jas geriausia pasiekti. Visada paranku turėti GPS navigatorių, kuris ne tik padės nepaklysti, bet ir parodys pakeliui esančias lankytinas vietas, degalines, parduotuves ar maitinimo vietas.

Pasiruoškite. Jei jau suplanavote kelionės maršrutą, užsisakydami automobilį pagalvokite, ar nieko nepamiršote. Galbūt jums prisireiks draudimo antram vairuotojui arba vaikiškos kėdutės, jei keliausite su mažyliu.

Pamatykite daugiau. Išsinuomojus automobilį atsiveria puiki galimybė pamatyti kur kas daugiau, nei siūlo kelionių agentūros. Su automobiliu jūs galite aplankyti ne tik turistų lankomiausias vietas, bet ir nuvažiuoti į atokesnes vietoves.

Smaginkitės. Labai svarbu, kad kiekvienas šeimos narys keliaudamas smagiai leistų laiką. Jei yra galimybė, pasikeiskite su vairuotoju, taip pat nepamirškite pasirūpinti kartu automobiliu keliaujančių vaikų pramogomis.

Apie „AVIS Lietuva“

Lietuvoje AVIS pradėjo veiklą 1993 metų pavasarį ir šiuo metu yra sparčiausiai besiplečianti trumpalaikės ir ilgalaikės nuomos kompanija, siūlanti ypač didelį kokybiškų nuomos paslaugų pasirinkimą. 1998, 2000–2001, 2005, 2009 bei 2010 metais „AVIS Lietuva“ pripažinta geriausia AVIS kompanija tarp 3 Baltijos regionui priklausančių AVIS kompanijų („AVIS Lietuva“ priklauso grupei kompanijų, veikiančių Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje). „AVIS Europe plc.“ 2000 metais pripažino „AVIS Lietuva“ geriausių rezultatų pasiekusia kompanija, o 2002 metais ją apdovanojo už „We try harder“ dvasios išlaikymą. Be to, 2001–2006 metais „AVIS Lietuva“ buvo išrinkta geriausia Lietuvos turizmo asociacijos narių partnere.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16095781sec.