Statoil žiemos sezoną pasitinka su 15 ct nuolaida

Prasidėjusį žiemos vairavimo sezoną „Lietuva Statoil“ degalinės pasitinka su savaitgalio akcija degalams – visą šeštadienį ir sekmadienį visų rūšių degalams su „Statoil Extra“ kortele bus taikoma 15 centų nuolaida. O neturintieji „Statoil Extra“ kortelių šį savaitgalį jas galės įsigyti nemokamai.

„Šiandien oficialiai prasidėjo vairuotojų žiemos sezonas. Savaitgalį laukiame didesnio klientų srauto, kadangi vairuotojai norės pasitikrinti padangų slėgį, nusipirkti neužšąlančio langų plovimo skysčio ar pasikeisti akumuliatorių. Šia proga, atsidėkodami mūsų klientams, pasitiksime juos su specialia nuolaida kurui“, – sako „Lietuva Statoil“ rinkodaros departamento direktorė Daivutė Jokšienė.

Pagal Lietuvos kelių eismo taisykles, automobilių žiemos sezonas, kai turi būti naudojamos žieminės padangos, trunka nuo lapkričio 10-osios ir iki balandžio 1-osios. Dygliuotas padangas leidžiama eksploatuoti nuo lapkričio 1-osios. KET taip pat numato, kad šaltuoju sezonu, nuo lapkričio 1-osios iki balandžio 1-osios lengviesiems automobiliams automagistralėse leidžiama važiuoti ne didesniu kaip 110 kilometrų per valandą greičiu.

Prasidėjus šaltajam metų periodui rekomenduojama pasirūpinti gerais valytuvais, neužšąlančiu langų plovimo skysčiu, aušinimo skysčiu – visas šias reikalingas priemones galima įsigyti „Statoil“ degalinėse. Dėl jų visada galima pasitarti su „Lietuva Statoil“ darbuotojais.

Apie „Lietuva Statoil"

Tarptautinei naftos ir dujų kompanijai „Statoil" priklausanti bendrovė „Lietuva Statoil" yra viena iš mažmeninės prekybos naftos produktais lyderių Lietuvoje, valdanti 72 degalinių tinklą. Šiuo metu 24-juose Lietuvos miestuose veikia 66 pilno aptarnavimo „Statoil" degalinės ir 6 bendrovės Lietuva Statoil" valdomos automatinės „1-2-3" degalinės. Kompanija „Lietuva Statoil" yra viena pagrindinių investuotojų Lietuvoje.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 03.05.2024 Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR
Ēģipte skolēnu RUDENS brīvlaikā Estravel Latvia
Esiet tālredzīgi un gudri! iegādājieties ceļojumu skolenu RUDENS brīvlaikam jau tagad! Hurgada vai Šarm-el-Šeiha | Skatīt vairāk
no 685 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43378496sec.