Japonų viešbutis moko savo klientus pasigaminti suši

Japonijos sostinės Tokijo centre yra viešbutis Peninsula, siūlantis savo svečiams ne tik nuostabų vaizdą į imperatoriaus pilį ir komfortišką poilsį, bet ir mokinantis savo svečius japonų tradicinio patiekalo gaminimo meno. Šie kursai per gana trumpą laiką yra susilaukę didelio pritarimo tarp keliautojų.

Patiekalo gaminimo kursai vyksta viešbučio virtuvėje, juos veda du vietiniai virėjai, kurie kantriai ištveria visas nesėkmes ir keistus klientų klausimus.

Visi produktai, naudojami patiekalui gaminti, yra švieži ir anksti iš ryto nupirkti gerbiamame Tokijo Tsukiji turguje. Kursai prasideda nuo mokymo, kaip supjaustyti žuvies produktus suši gaminti. Taip pat kurso dalyviai yra supažindinami su mažomis gudrybėmis, pavyzdžiui, kaip pasiekti kalmaro minkštumą, kad būtų galima iškart įspausti į ryžių masę.

Taip pat yra pasakojama, kurias žuvis galima drąsiai vartoti žalias, o kurias būtina iškepti prieš patiekiant į stalą. Įdomu yra sužinoti, kurias žuvis patiekti su padažu, o kurioms reikalingas saldus padažas.

Virėjai supažindina ir su jūros produktų gamyba, taip pat būdu, kaip greičiau ir paprasčiau padaryti suši formą. Žinoma, be suši gaminimo kursų dalyviai sužino ir informacijos apie daug sudėtingesnių ir originalesnių japonų patiekalų gaminimą.

Kursų pabaigoje yra bendri pietūs.

Japonų patiekalų gaminimo kursai vyksta anglų kalba, jų kainą vidutiniškai sudaro 280 JAV dolerių vienam žmogui.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.77355599sec.