Susipažink su Luksemburgu su "itour"

Luksemburgo miesto turizmo biuras siūlo naują būdą susipažinti su miestu, jo istorija, apžiūrėti gražiausias vietas. Nuo šiol turistai ir miesto svečiai galima naudotis kišeniniais audio gidais (įvairių kalbų) – „itour”. Naujasis aparatas primena klasiskinio audiogido ir delninio kompiuterinio hibridą. Į naująjį audiogidą telpa 90 minučių informacijos apie šimtus metų mininčią Luksemburgo istoriją, jame galima peržiūrėti ir aukštos kokybės video medžiagą.

Į ekskursijos maršrutą įtraukta penkiasdešimt įvairių turistininių „stotelių“, kurios pažymėtos ant plastikinio žemėlapio. Naudoti audiogidą yra labai lengva ir paprasta ­– valdyti jį reikia per lietimui jautrų ekraną. Viskas, ką tereikia nustatyti, yra garsas, kalba ir turistinė „stotelė“, kurioje lankomasi. Visa informacinė medžiaga, anekdotai ir komentarai pateikiami vokiečių, prancūzų, anglų ir luksemburgiečių kalbomis.

Naująjį „itour“ galima išsinuomoti Luksemburgo turizmo biure, Guillaume aikštė 2. Nuomos kaina 3 valandoms – 7,50 euro, ausinių nuoma – 2,50 euro.

Smulkesnė informacija: www.ont.lu

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.65607405sec.