Stokholmas kviečia išmėginti apsipirkimo asistento paslaugas

Tie turistai, kurie nemėgsta vaikščioti po parduotuves, bet nori atrodyti gerai, gali pasinaudoti paslauga, kurią siūlo daugelis Stokholmo prekybos centrų. Individualus apsipirkimo padėjėjas kalba angliškai ir padeda pirkėjui išsirinkti norimus rūbus. Apsipirkimo asistentas per maždaug 15 minučių išsiaiškins ko vartotojui reikia ir koks yra jo aprangos stilius. Tada asistentas parengia drabužių spintą. Paslauga yra nemokama. Be to, pirkėjas nėra įpareigotas pirkti tai, ką asistentas išrinks.

Apsipirkimo asistento populiarumas yra didžiulis, todėl kai kuriose parduotuvėse šią paslaugą reikia užsisakyti iš anksto. Parduotuvių tikslas yra pritraukti kuo daugiau pirkėjų ir palengvinti jų apsipirkimą.

Atsižvelgiant į Stokholmo didelių parduotuvių kainų lygį, teigiama, kad norint pakeisti visą garderobą, reikia turėti ne mažiau kaip 10 tūkstančių švediškų kronų (1000 eurų). Pagrindiniai prekybos centrai, kurie siūlo asistentų paslaugos yra: MQ, Nacka Forum, NK, Sicla Kopkvarter, Top Sho, ir K-fem.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1695199sec.