Šunys nuo šiol turi savo paplūdimį

Žmonėms, kurie paplūdimyje nori leisti savo keturkojį draugą palakstyti be pavadžio, dažnai tenka klausytis kitų poilsiautojų priekaištų. Taip nenutiks tik vieninteliame Bibione paplūdimyje Adrijos jūros pakrantėje (Italija). Bibione paplūdimio dalis, vadinama Pluto, nuo šiol skirta būtent šunims ir kitiems naminiams gyvūnams.

Po skėčiais nuo saulės mažiesiems keturkojams draugams specialiai patiesti maži kilimėliai bei padėti indeliai maistui, - praneša centrinė Italijos turizmo būstinė ENIT. Lankymasis šiame paplūdimyje yra mokamas – jei norite kartu su savo mažuoju draugu praleisti laiką Pluto paplūdimyje, už šunų kilimėlio vietą 300 metrų ilgio pakrantėje teks suploti nuo 9,50 iki 18 eurų (kaina priklauso nuo sezono laiko). Į šią sumą įeina ir ypatingoji programa šunims, kurią veda apmokyti darbuotojai.

Į Spiaggia de Pluto vis dėlto bet kuris šuo nėra įleidžiamas - tik šunys su ženkliuku ir pažymėjimu, nurodančiu, kad keturkojis draugas yra paskiepytas nuo pasiutligės, bus įleisti į paplūdimį

Daugiau informacijos apie šunų paplūdimį rasite interneto tinklapyje www.laspiaggiadipluto.com.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17611194sec.