Brangieji britų restoranai leidžia atsinešti savo gėrimus

Keli Didžiosios Britanijos restoranai, reitinguoti prestižine Michelin žvaigžde, savo klientams suteikia galimybę atsinešti į restoraną savo alkoholinius gėrimus arba nemokamai, arba už simbolinį mokestį. Tuo būdu restoranai stengiasi paremti savo klientus ekonominės krizės metu.

Tokį kilniaširdišką žestą parodė tokie garsūs Londono restoranai kaip Tom Aikens ir Ledbury, kurie įvertinti atitinkamai viena ir dviem Michelin žvaigždėmis.

Šiuo pavyzdžiu pasekė ir kitų Didžiosios Britanijos miestų restoranai. Aubergine, Arbutus, Club Gascon ir Boisdale restoranai savo klientams siūlo akciją BYO - Bring your own bottle (atsinešk savo gėrimą). Vakarienė šiuose restoranuose be gėrimų vidutiniškai kainuoja 50 svarų (60 eurų).

Šiuo metu beveik 50 Londono restoranų aptarnauja BYO Wine Club programos dalyvius, kuriems leidžiama atsinešti savo vyną, jei jie yra sumokėję metinį mokestį - 99 svarus (120 eurų). Restoranai rekomenduoja susilaikyti nuo pigaus vyno, kadangi, pavyzdžiui, vynas butelis už 12 svarų gali būti prasto skonio ženklas kitiems restorano lankytojams. BYO Wine Club programos dalyviai turi laikytis ir kitų taisyklių: nesinešti vyno, kuris yra restorano meniu, bei leisti someljė paragauti atsinešto vyno.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Exclusive offer Via Vitalité! Via Vitalité
Book our programme Via Vitalité during these festive months, and receive every 5th day as a gift for free! Tel: +371 20 605 553 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17351508sec.