Gurmaniškuoju salsos padažu JAV apsinuodijo nemažai turistų

Garsus meksikietiškas padažas Salsa bei avokado pasta gvakamolė, kuriuos į savo pietų meniu įtraukia dažnas turistas, besilankantis Jungtinėse Amerikos Valstijose, pastaruoju metu tapo didelio apsinuodijimų skaičiaus priežastimi. JAV sveikatos apsaugos tarnybos CDC teigimu, nuo 1998 iki 2008 metų apsinuodijimų skaičius išaugo daugiau nei perpus. Ypač daug infekcinių susirgimų užfiksuota po apsilankymų restoranuose.

Infekcijos sukėlėjais, CDC nuomone, gali būti švieži produktai – pomidorai arba kalendos, kurie naudojami gaminant patiekalus, tačiau laikomi nepakankamai šaltoje temperatūroje.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54663181sec.