Naująja Miss Pasaulis tapo mergina iš Meksikos

Meksikietė Chimena Navaretė (Jimena Navarrete) tapo naująja Miss Pasaulis 2010. 22 metų mergina iš Gvadalacharos (Guadalajara) nugalėjo Las Vegase (JAV) vykusiame konkurse įveikdama 82 konkurentes.

Nugalėtoja buvo apdovanota spindinčia karūna bei metine stipendija aktorystės studijoms Niujorke (JAV). Ištisus metus šių metų gražuolė galės nemokamai įsigyti rūbų, avalynės ir kosmetikos. Be to, Mis Pasaulis privalės prisijungti prie organizacijos, kovojančios prieš AIDS ir krūties vėžį, veiklos.

Chimena Navaretė sužavėjo žiuri savo pasirodymu rubinų spalvos vakarine suknele ir atsakymais į klausimus apie socialines visuomenės problemas. Konkursantėms klausimus uždavinėjo daliojo čiuožimo atstovas Evanas Lisačekas (Evan Lysacek). Į klausimą, kaip reikėtų išmokyti vaikus atsakingai naudotis internetu, meksikietė atsakė:

- "Internetas šiais laikais yra visuotinai naudojama ir nepakeičiama priemonė. Vaikus reikėtų mokyti tų pačių vertybių, kurių išmokstame savo šeimoje".

Jaunosios meksikietės pergalė žiūrovams buvo netikėta, kadangi konkurso favoritėmis laikytos Venesuelos, Airijos ir JAV atstovės.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.12534404sec.