Pigūs «airBaltic» skrydžių kuponai bus parduodami «Maximose»

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ vėl jungiasi bendram projektui su „Maxima“ – šiuose prekybos centruose nuo iki gruodžio vidurio bus parduodami skrydžių kuponai fiksuotomis kainomis, kuriuos bus galima išsikeisti į skrydžių bilietus „airBaltic“ internetinėje svetainėje.

„Pirkėjai į pirkinių krepšelį su kasdienėmis vartojimo prekėmis galės įsidėti ir skrydžių kuponus, – paprastą skrydžių įsigijimo būdą komentavo airBaltic“ viceprezidentas ir generalinis direktorius Lietuvoje Tadas Vizgirda.. – Panašios akcijos, vykusios per praėjusius kelerius metus Baltijos šalyse ir Skandinavijoje, buvo labai sėkmingos – galimybė mažmeninės prekybos tinkluose įsigyti pigių „airBaltic“ skrydžių bilietų pritraukė tūkstančius naujų klientų“.

„Skrydžių kuponai mūsų parduotuvėse – tai dar viena papildoma paslauga, kuria galės pasinaudoti kiekvienas mūsų pirkėjas. Su šiais kuponais bus galima pasirinkti pageidaujamas kelionių kryptis iš beveik 80-ties „airBaltic“ siūlomų miestų Europoje, Vidurio Rytuose, Rusijoje. Tikimės, kad pirkėjai įvertins ir pasinaudos šia galimybe aplankyti užsienio šalis neišlaidaujant“, – sakė „Maxima LT“ Įvaizdžio ir komunikacijos departamento direktorė Lina Muižienė.

„airBaltic“ skrydžių kuponai bus parduodami visose trijose Baltijos šalyse esančiuose „Maximos“ prekybos centruose ribotą laikotarpį – š. m. gruodžio 1-15 dienomis.

Vienas skrydžio kuponas yra lygus vieno asmens skrydžio bilietui į vieną pusę. Kuponai skrydžiams į Baltijos ir Skandinavijos šalis kainuos po 149 litus, į Vakarų Europą – 249 litus, ilgesniems skrydžiams į Vidurio Rytų, NVS šalis, Rusiją – 299 litus. Skrydžių kuponai padengs bilieto kainą, įskaitant mokesčius. Į šią kupono kainą neįtrauktos papildomos paslaugos, tokios kaip draudimas, registruotas bagažas ir viešbučiai.

Skrydžio kuponai gali būti iškeisti į skrydžių bilietus beveik visoms „airBaltic“ siūlomoms kryptims. Kuponus, kurie patys nėra laikomi galiojančiu kelionės dokumentu, į bilietus reikės išsikeisti nuo š.m. gruodžio 1 iki 30 dienos. Kuponai galios skrydžiams nuo 2011 m. vasario 1 iki lapkričio 27 dienos.

Daugiau informacijos apie skrydžio kuponus galima rasti www.airbaltic.lt.

 

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. . Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 29 lėktuvai: šeši „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“, dešimt „Fokker 50“ lėktuvų ir trys „Bombardier Q400 NextGen“. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino.

Neseniai oro bendrovei „airBaltic“ įteiktas specialus pasaulinio apdovanojimo prizas, kuriuo pripažinti „airBaltic“ kaip hibridinės oro bendrovės pasiekimai. Prizą skyrė „The Budgies World Low Cost Airline Awards“ komisija. „airBaltic“ pelnė 2009/2010 metų oro bendrovės vardą (Gold Award), kurį suteikė Europos regioninių oro bendrovių asociacija. Taip pat „airBaltic“ gavo pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.1223228sec.