Kviečiami savanoriai į Pasaulio jaunimo irklavimo čempionatą Trakuose

Lietuvos irklavimo federacija informuoja, kad prasideda savanorių atranka į 2012 metų Pasaulio jaunimo irklavimo čempionatą vyksiantį Trakuose (liepos 8-15d.). Prisidėti prie čempionato organizavimo bus pakviesti 250 savanorių.

Jau pradėta savanorių, norinčių darbuotis, aptarnaujant Pasaulio jaunimo čempionatą registracija. Norintieji registruotis savanoriais prašomi užpildyti registracijos formą renginio tinklalapyje: trakai2012.com/volunteers-form
Anketoje galima pasirinkti i 4 labiausiai dominančias veiklos sritis, kuriose norima savanoriauti ir geriausiai prisidėti prie sklandaus čempionato organizavimo.

Savanorius atrinks Lietuvos irklavimo federacijos ir projekto “Savanorių akademija” atstovai. Apie savanorių atrankos rezultatus bus pranešta iki balandžio 2 dienos, su jais bus sudarytos savanoriškos veiklos sutartys, jie bus pakviesti dalyvauti savanorių mokymuose bei čempionato parengiamuosiuose etapuose.

2012 m. liepos 8 – 15 dienomis Trakuose vyksiančiame pasaulio lygio renginyje dalyvaus sportininkų delegacijos iš daugiau nei 50 pasaulio šalių. Planuojama, kad šalia Galvės ežero susirinks daugiau kaip 4000 sportininkų ir žiūrovų.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22772884sec.