Panevėžyje bus statomas kino teatras “Forum Cinemas”

Spalio 25 d. UAB „Ogmios Real Estate“ ir UAB „Forum Cinemas“ pasirašė nuomos sutartį, pagal kurią Panevėžyje iki 2008 m. prie antrojo prekybos ir pramogų centro „Babilonas“ bus pastatytas priestatas su 3 kino salėmis 700 žiūrovų.

Naujasis pastatas turėtų išsiskirti savo dizainu ir papildyti Babilono „miesto mieste“ koncepciją. Pastatas šiek tiek primins Kanų „Festival Palace“ rūmus, garsėjančius savo įžymiaisiais laiptais, kuriais Kanų kino festivalio metu pakyla garsiausios kino pasaulio žvaigždės.

„Babilonas - visų pasaulio stebuklų samplaika. Tai miestas, kuriame susikerta įvairių pasaulio miestų gatvės, kur galima pajusti tikrąjį gyvenimo skonį. Naujasis kino teatras turėtų tapti ne tik pramogų ir prekybos centro, bet ir viso 80 ha teritorijoje vystomo „Babilono“ traukos ir infrastruktūros ašimi“, – apie miesto mieste koncepcijos įgyvendinimą pasakoja AB „Ogmios“ valdybos pirmininkas Arūnas Žemaitis.

„Jau seniai galvojome ateiti į Panevėžio miestą, – džiaugiasi partneryste su „Ogmios Real Estate“ UAB „Forum Cinemas“ generalinis direktorius Arūnas Baltrušaitis. - „Forum Cinemas“ koncepcija - kiekvienas naujausias kino teatras yra geriausias, todėl panevėžiečiai jau 2008 m. vasarą galės džiaugtis geriausiu kino teatru Lietuvoje. „Forum Cinemas“ strategija – investicijos į naujas technologijas, gerą garso ir vaizdo kokybę.“

„Miestas visuomet džiaugiasi ateinančiomis investicijomis. Panevėžyje jau vystomas vienas didžiausių Baltijos šalyse „Babilono“ projektas, o nuo kitų metų jame veiks ir didžiausias kino operatorius. Džiugu, jog Panevėžys turės modernų ir didžiausią mieste kino teatrą. To laukta jau kelerius metus“, – teigė Panevėžio miesto mero pavaduotojas Kastytis Vainauskas.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.39007401sec.