Konkursas "Lietuvos tūkstantmetis: kultūra ir istorija"

Užsienio reikalų ministerija kviečia užsienio šalių piliečius, besidominčius Lietuvos istorija, kultūra ir šiuolaikine politika, patikrinti savo žinias viktorinoje „Lietuvos tūkstantmetis: kultūra ir istorija“ ir laimėti kelionę į Lietuvą.  

Viktorina vykdoma tinklalapyje quiz.mfa.lt iki liepos 15 dienos.

1009 metais Kvedlinburgo analuose pirmą kartą buvo paminėtas Lietuvos vardas. Šiemet Lietuva švenčia tūkstantmečio sukaktį ir kviečia apsilankyti ilgaamžę istoriją menančioje šalyje.

Vienas iš viktorinos dalyvių, teisingai atsakęs į visus klausimus, burtų keliu laimės 4 dienų pažintinę kelionę į Lietuvą dviem asmenims.

Viešėdamas Lietuvoje pagrindinio prizo laimėtojas aplankys Lietuvos sostinę Vilnių, senąsias Lietuvos sostines Trakus ir Kernavę, Lietuvos pajūrį ir Kuršių neriją, turės galimybę dalyvauti „Vilnius – Europos kultūros sostinė“ irLietuvos vardo tūkstantmečio minėjimo programos renginiuose.

Dar 10 viktorinos dalyvių, kurie teisingai atsakys į visus klausimus, bus apdovanoti smulkesniais Užsienio reikalų ministerijos įsteigtais prizais.

Viktorinos pagrindinio prizo laimėtojas bus paskelbtas liepos 20 dieną tinklalapyje http://quiz.mfa.lt/. Su viktorinos laimėtoju taip pat bus susisiekta asmeniškai.

Apsilankykite tinklalapyje http://quiz.mfa.lt, atsakykite į klausimus ir laimėkite kelionę į Lietuvą.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60642099sec.