Iki 2009-02-22 siūlomas geriausias pasaulyje darbas

Neįtikėtina, tačiau tiesa, per šešis mėnesius deginantis paplūdimio saulėje, nardant, maudantis ir patyriant nuotykius galima uždirbti 150 000 Australijos dolerių arba 30 000 eurų.

Australijos turizmo biuras paskelbė konkursą Didžiojo Australijos Barjerų rifo testuotojo ir blogininko (naujienų rinkėjo) vietai užimti. Į šią laisvą vietą gali pretenduoti bet kuris pasaulio gyventojas, kuris moka anglų kalbą, myli jūrą, saulę ir gamtą. Jis turi mokėti plaukti, nardyti, nebijoti nuotykių ir daug keliauti.

Testuotojas nuolat turi susitikti su žurnalistais ir savo nuotykius aprašyti interneto svetainėje, kad pasaulis galėtų susipažinti su Didžiuoju Barjerų rifu, kuris driekiasi 2600 kilometrų, turi 900 salų, 2900 koralų atolų. Šiuose vandenyse gyvena banginiai, delfinai, vėžliai, 1500 žuvų rūšių.

Jis gali gyventi viloje okeano pakrantėje su virtuve, trimis kambariais, baseinu, kurį kaskart reiks išvalyti.

Susidomėję šiuo pasiūlymu gali siųsti paraiškas internetu (deja, dėl didelio lankytojų skaičiaus sveitainė dažnai „užkimba“ )

www.islandreefjob.com

Ceļotājiem ar ierobežotiem finansu līdzekļiem ir ideāla iespēja apceļot tuvākās valstis vai kontinentus ar viesmīlīgu cilvēku starpniecību, kuri ir apvienojušies vairākos interneta projektos. Lielu popularitāti ir ieguvuši portāli Hospitalityclub.org, Bewelcome.org vai Couchsurfing.com, kur pēdējais apvieno vairāk nekā 600 000 biedrus. Liels pieprasījums ir pēc lielpilsētu nakšņošanas vietām, tāpēc naktsmāju piedāvātāji bieži vien ir ļoti izvēlīgi attiecībā uz savu iespējamo viesi.


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44780993sec.