easyJet siūlo patogią online registraciją keleiviams ir jų bagažui

EasyJet - viena iš didžiausių Europos pigių oro linijų bendrovių. 2009 11 30 dieną aviakompanija pateikė naują ir gundantį pasiūlymą keleiviams.

Aviakompanija jau kurį laiką siūlo elektroninės registracijos paslaugas keleiviams su rankiniu bagažu. Šįsyk pasiūlymas turėtų sudominti registruoto bagažo keleivius. Nauja paslauga leidžia keleiviams užsiregistruoti aviakompanijos internetinėje svetainėje http://www.easyjet.com/. Atlikus registraciją, klientas gali vykti į oro uostą, o tiksliau į bagažo skyrių, ir ten palikti savo bagažą. Nauja paslauga leis keleiviui sutaupyti šiek tiek laiko.

Nors kartą pasinaudoję EasyJet paslauga, keleiviai turėtų pripažinti, kad toks registracijos būdas yra kur kas patogesnis, nei registracija pačiame oro uoste. Tiesa, abu registravimo būdai – nemokami.

Naująją registraciją vykdo 94 (iš 112) oro uostai. Netrukus ši paslauga bus taikoma ir kitose oro uostose: Ajaccio, Bodrum, Kasablankos oro uoste, Dalaman, Diuseldorfo oro uoste, Hergarda, Insbruke, Liublianoje, Marakeše, Zalcburge, Split, Stokholme, Tanžere, Tel Avive ir Vienoje.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.22581196sec.