EasyJet nakvynė viešbutyje už 12,50 eurų

2010 03 08 Berlyne atidarytas pirmasis Vokietijos easyHotel viešbutis. Viešbutis siūlo itin patrauklias nakvynės kainas. Čia galima pernakvoti už 12,50 eurų. Viešbutis yra apdovanotas viena žvaigždute, dviviečio viešbučio kambario kaina - 25-65 eurai.

Kambariuose yra įrengta dvigulė lova, dušas ir tualetas. Viešbutis neteikia pusryčių meniu. Patalpose stovi tik nedidukai užkandžių automatai.

Berlyno easyHotel yra įsikūręs Hackescher Markt rajone su vaizdu į Berlyno televizijos bokštą. Pastatas susideda iš penkių aukštų ir 125 kambarių. Viešbutis yra panaši į EasyJet lėktuvą - mažai vietos ir komforto, o už kiekvieną papildomą paslaugą reikia primokėti. Tiesa, nakvynės kainos gana žemos - už 12,50 eurų jūs gaunate patogią lovą ir prausimosi galimybę.

Kambariai nedidukai – nuo 8 iki 13,5 kv.m. didžio. Viešbutis laikosi griežtų taisyklių, tarkim kiekvienam klientui skiriamas vienas rankšluostis, o už papildomą rankšluostį tenka primokėti vieną eurą, už belaidžio interneto naudojimą - tris eurus, už televizijos žiūrėjimą - septyni eurus per dieną.

easyJet imperiją sudaro picerijų tinklas, autobusų parkai, kruiziniai laivai, darbo paieškos biuras ir automobilių nuomos firma easyCar.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23112297sec.